Circulus-Berkel vacatures

180615 Circulus-Berkel containerlader.JPG

Wil jij werken bij Circulus-Berkel?

Waarom werken bij Circulus Berkel?

  • Diversiteit in werkzaamheden en functies
  • Lekker op pad en buiten werken
  • Leuke collega's en een goede werksfeer
  • Prettige werktijden
β€œBuiten werken als belader is geweldig. Zeker in de zomer.β€œ
vuilnismannen.jpg

Vacatures bij Circulus-Berkel

Wanneer je graag op pad bent en buiten werkt zit je bij Circulus-Berkel meer dan goed! En dan hebben wij vast en zeker de juiste Circulus-Berkel vacatures! We zijn voor deze opdrachtgever onder andere op zoek naar beladers en chauffeurs. Is je interesse gewekt? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures bij Circulus-Berkel!

Β 

De leukste Circulus-Berkel banen bij Timing

Werken bij Circulus-Berkel betekent dat je bij kunt dragen aan een afvalvrije maatschappij, een schone leefomgeving, een betrokken samenleving. Zo voeg jij meerwaarde toe aan de regio! Pak dus snel die job bij Circulus-Berkel!

Β 

Circulus-Berkel vacatures in Nederland

In opdracht van acht gemeentes verzorgt Circulus-Berkel het beheer van afval- en grondstoffen en de openbare ruimte. Het werkgebied telt bijna 440.000 inwoners! Een grote verantwoordelijkheid dus. Er zijn onder andere vacatures bij Circulus-Berkel Apeldoorn, vacatures bij Circulus-Berkel Deventer en vacatures bij Circulus-Berkel Zutphen.

Β 

Bij Circulus-Berkel werken?

Dat klinkt goed, toch? Je hebt vast zin om te gaan werken bij Circulus-Berkel! Dat kan, want er zijn (bijna) altijd vacatures bij Circulus-Berkel. Kijk snel op deze pagina of er iets voor je tussen zit. Is dat niet het geval? Download dan deΒ Timing AppΒ om op de hoogte te blijven van alle beschikbare vacatures. Je kunt ook eenΒ JobmailΒ instellen om op de door jou gewenste momenten een e-mail te ontvangen met de voor jou beschikbare vacatures!

"De collega's bij Circulus-Berkel zorgen voor een prettige sfeer!"

Medewerker Circulus-Berkel