Bonfait vacatures

Exterieur_Bonfait.jpg

Wil jij werken bij Bonfait?

Waarom werken bij Bonfait?

  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (ploegentoeslag, reiskostenvergoeding en ADV-vergoeding)
  • De mogelijkheid om door te groeien
  • Afwisselende werkzaamheden door multi inzetbaarheid op meerdere afdelingen
  • Bij Bonfait wordt er doordeweeks gewerkt, waardoor je in het weekend lekker vrij bent!
β€œBij Bonfait werken we in een erg gezellig team. Samen met mijn collega’s zetten we alles op alles om de planning te halen en om het eindproduct tot een groot succes te maken!β€œ
Verpakking_Bonfait.jpg

Β 

Vacatures bij Bonfait

Zoek je werk in Twente? Dan kun je bij Bonfait gaan werken! Er zijn namelijk altijd Bonfait vacatures. Er zijn bijvoorbeeld vacatures bij Bonfait als servicechauffeur, maar ook als schoonmaker, operator of productiemedewerker. Waar wacht je nog op?

Β 

De leukste Bonfait banen bij Timing

De leukste Bonfait banen vind je bij Timing! Timing heeft altijd banen bij Bonfait voor je. Ben je benieuwd? Bekijk dan snel alle vacatures bij Bonfait!

Β 

Bonfait vacatures in Nederland

Er zijn altijd vacatures bij Bonfait Denekamp! Als je in de mooiste streek van Nederland -Β Twente - woont, is Bonfait om de hoek. Misschien kun je zelfs wel op de fiets naar je werk bij Bonfait Denekamp!

Β 

Bij Bonfait werken?

Werken bij Bonfait betekent afwisselende werkzaamheden met een heel gezellig team! En je verdient er ook nog eens geld mee ;) Want naast je gewone salaris, heb je ook recht op ploegentoeslag, ADV-vergoeding en nog veel meer.

Wil jij ook bij dit enthousiaste team horen en wil je werken bij Bonfait? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App of meld je aan voor de Timing Jobmail.