Wil jij werken bij Bidfood?

Alle vacatures voor Bidfood

Passie voor food & service

Bidfood is een totaalleverancier voor de foodservice markt en richt zich op de horeca- en grootverbruikmarkt. Het assortiment bestaat uit ca. 60.000 artikelen, verdeeld over de productgroepen vers, droge kruidenierswaren, diepvries en non-food. 

De slogan van Bidfood luidt niet voor niets: "Passie voor food & passie voor service". Mensen iets lekkers voorzetten, dat is waar het om draait en waarvoor Bidfood alles voor regelt! Dit begint al in het magazijn; De orderpikkers verzamelen de bestelling vanuit het magazijn of verscentrum en de chauffeurs bezorgen deze tot in de keuken van de klant!

Het hoofdkantoor en grootste distributiecentrum is gevestigd in Ede GLD. Er werken op dit moment ongeveer 450 medewerkers in dienst van Bidfood en ongeveer 70 flexkrachten. Daarnaast heeft men vestigingen verspreid door het hele land. Er zijn onder andere vestigingen in Schiedam, Rogat, Nieuwegein, Hoofddorp, Hengelo, Hellevoetsluis, Hengelo, Helmond, Emmen, Drachten en Amsterdam.

Werken bij Bidfood?

Wil jij aan de slag bij Bidfood, bijvoorbeeld als orderpicker, chauffeur of bijrijder? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App of meld je aan voor de Timing Jobmail

"Mijn werk is mijn hobby."

Erdal Topal, Orderpicker

"Ik hou van afwisseling en leuke collega’s."

Rebecca Teunissen-Van Oostrom, Orderpicker