BCC vacatures

BCC13.jpg

Wil jij werken bij BCC?

Koerier bij BCC parttime

Als koerier bij BCC is geen dag hetzelfde! Dagelijks kom je bij verschillende klanten over de vloer en lever je samen met jouw collega de bestelde producten ...

 • Combined Shape Copy 12 Eindhoven
 • Combined Shape Copy 13 16 uur
 • Rectangle Tijdelijk met zicht op vast

Waarom BCC?

 • Informele werksfeer
 • Vrijheid in je werk en planning
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Goed salaris
β€œJe weet nooit wat de dag brengt, maar samen met je collega’s weet je de klus altijd te klaren.β€œ
BCC1.jpg

Β 

Β 

Vacatures bij BCC

Van magazijnmedewerker tot manager, en van chauffeur tot verkoopadviseur. Er zijn altijd Vacatures bij BCC! Werken bij BCC betekent dat je een professional op je eigen terrein bent. Er zijn BCC vacatures in het magazijn, maar ook op de weg als chauffeur of bijrijder. keuze genoeg!

Β 

De leukste BCC banen bij Timing

Timing is er trots op om banen bij BCC aan te bieden! Zit er een job bij BCC voor je bij? Ben jij degene die een glimlach op het gezicht van de klant tovert? Timing biedt BCC banen door heel Nederland. Of je nou een gratis workout tijdens werktijd wilt als chauffeur of installateur, of verkoopmedewerker wilt worden. werken bij BCC, dat is samenwerken met een glimlach!

Β 

BCC vacatures in Nederland

Er zijn BCC vacatures door heel Nederland. BCC heeft onder andere vacatures in onze hoofdstad. Wil je dus werken bij BCC in Amsterdam? Dat kan! Ook heeft BCC vacatures in Schiphol en zijn er vacatures van BCC Schiphol-Rijk. Woon je niet in de Randstad, maar wil je toch werken bij BCC? Geen zorgen! BCC heeft ook banen in de rest van Nederland. Kijk snel of jouw droombaan bij BCC ertussen zit!

Β 

Bij BCC werken?

BCC is een commercieel en dynamisch bedrijf in een branche die zich blijft ontwikkelen. En als je gaat werken bij BCC, krijg je dus dagelijks met nieuwe uitdagingen en doelen te maken. Maar het werk bij BCC heeft ook een hoger doel. Binnen de organisatie is alles er namelijk op gericht de meest vertrouwde elektro-retailer van Nederland te worden. Hoe? Door te werken met passie, te doen wat we beloven en zo te streven naar tevreden klanten. onze 6 beloften zijn dan ook:

Β 

 1. Altijd de beste prijsΒ 
 2. Altijd het beste adviesΒ 
 3. Altijd de juiste keuzeΒ 
 4. Altijd het meeste gemakΒ 
 5. Altijd de beste serviceΒ 
 6. Altijd een duurzame keuze

Β 

Werken bij BCC, dat is samenwerken met altijd dat ene gezamenlijke doel voor ogen. Zie jij die baan bij BCC wel zitten? Solliciteer dan direct via Timing op een baan bij BCC!! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via deΒ Timing AppΒ of meld je aan voor deΒ Timing Jobmail.Β 

Β 

Β 

"Het is hard werken, in een gezellige groep met veel vrijheid en zelfs de fooi mag je behouden."

Ricardo