Met trots presenteren we de callcentermedewerker van de maand januari: Edna Rila – Alvarenga. Edna werkt met veel plezier bij Webhelp in Zoetermeer en ze krijgt enorm veel energie van het helpen van de klant. Lees hieronder het interview met Edna.

Waarom heb jij er voor gekozen om in een callcenter te gaan werken?

Het bedrijf waar ik vroeger heb gewerkt is halverwege 2016 ook klant bij Webhelp geworden en daarmee heb ik erg veel affiniteit. Ik heb zelf niet eens echt het idee dat het een callcenter is. Het klantcontact maakt het zo speciaal, klanten optimaal helpen en begeleiden met problemen. Je werkt echt op een professioneel niveau. Met een tevreden gevoel het gesprek af te sluiten en echt iets betekenen voor de klant, dat geeft mij energie.

"Iets kunnen betekenen voor de klant, dat geeft mij energie."

Wat maakt werken bij Webhelp zo leuk en in het bijzonder op jouw afdeling?

Binnen de verschillende afdelingen van Webhelp heerst één grote familiecultuur. Iedereen is er voor elkaar en wil van elkaar leren. Dat maakt het werken bij Webhelp zo leuk. De afdeling waar ik werk is bijzonder door de leuke collega’s. Iedereen staat voor elkaar klaar, zowel zakelijk als privé. Door mijn kennis kan ik ook collega’s helpen, waardoor Webhelp en de klantervaring naar een hoger niveau getild kan worden. Ik voel me erg gewaardeerd en ik voel me ook nodig. Je maakt echt onderdeel uit van een team en daardoor krijg ik ook het gevoel dat ik een bijdrage lever aan de missie van Webhelp.

Wat is het meest aparte wat jij in je werk bij Webhelp hebt meegemaakt?

De klik die ik heb met de teamleider. De leidinggevenden voelen de medewerkers heel goed aan en dat is niet altijd bij elk bedrijf zo. Je wordt gewaardeerd als mens en de bijdrage die je er levert. Webhelp denkt echt mee met de ontwikkeling van hun werknemers om zo hun werkzaamheden optimaal uit te kunnen voeren.

Waarom zou je het aan iedereen aan kunnen raden om dit werk te doen?

Je kan jezelf zijn en het is een plek waar ruimte is voor eigen inbreng. Je wordt gewaardeerd en krijgt de kans om te groeien. Je bent hier geen nummertje en echt een onderdeel van een team.