In samenwerking met een teammanager van ANWB Alarmcentrale, is onze flexkracht Marscha van den Berg, benoemt tot callcenter medewerker van de maand april. Marscha valt op door haar enthousiasme en goede dosis energie. Hiermee laat ze zien dat ontzettend veel plezier heeft in haar werk. Marscha was ontzettend verrast door het bloemetje en de cadeaubon die ze heeft ontvangen.

Waarom wilde je graag werken voor de ANWB Alarmcentrale in Assen?

Toen ik de vacature zag, was ik gelijk enthousiast. Ik ben al jarenlang lid van de ANWB en ik heb eerder callcenterwerk gedaan.  Het hulpverlenende karakter van deze functie maakte dat ik blij werd van de openstaande vacature bij Timing toentertijd.  Nu ik daadwerkelijk sinds eind vorig jaar hier aan het werk ben zie ook wat voor een mooi, fris en stabiel bedrijf de ANWB is.  Er worden ons veel workshops aangeboden, waardoor ik merk dat er veel ruimte is voor mijn ontwikkeling.

" ik merk dat er veel ruimte is voor mijn ontwikkeling."

Wat maakt het werken in een callcenter omgeving zo leuk?

In de functie bij de ANWB heb je relatief veel vrijheid omdat je onregelmatig werkt. Daarnaast vind ik het leuk dat ik met veel verschillende collega’s werk.  Hierdoor spreek je veel mensen en is geen dag hetzelfde.

De gesprekken zijn natuurlijk ook nooit hetzelfde. Kan je je een gesprek herinneren die je ontzettend leuk vond?

Ja, er is één gesprek waarvan ik nog steeds een lach van op mijn gezicht krijg. Onlangs belde er een oud mannetje van een jaar of 90. Hij had een auto geërfd van zijn oudtante. Dit was daarom natuurlijk al een ontzettend oud beestje. Eén keer in de week reed deze man nog een heel klein rondje in de auto om hem zo aan de praat te houden. Door omstandigheden had de auto bijna twee weken stilgestaan. Hierdoor moest hij ons noodgedwongen bellen, omdat de accu leeg was. Hij zei: ‘Ondanks dat de auto ontzettend oud is, is het nog wel een pittig ding hoor! Ik heb al meerdere bekeuringen gehad!’ Daar heb ik toen zo om moeten lachen, dat zijn echt de leukste gesprekken.

Als afsluiter. Waarin zou je je nog willen ontwikkelen?

Ik zou mij nog heel graag willen ontwikkelen in de Duitse taal. Ik merk soms tijdens een telefoongesprek met een Duitse klant dat ik hierin achterloop. Wie weet ga ik binnenkort een cursus Duits volgen!