Beschikbare Vacatures Promoblok Klein

Goed betaalde banen zonder opleiding met online cursussen

Het is je dankzij onze vacaturebank gelukt om werk zonder opleiding te vinden. Je gaat iedere dag met plezier naar je werk en hebt fijne collega’s. Ontzettend belangrijk, maar daar houdt het niet op. We kunnen ons voorstellen dat je beter wilt worden in je werk. Doorgroeien in je vakgebied, meer kennis opdoen en misschien zelfs hoger die carrière ladder opklimmen. Ontwikkel jezelf en vergroot zo je kans op goed betaald werk zonder diploma met Timing en GoodHabitz.

 

Wat is GoodHabitz?

Als je start met werken via Timing kun je meer dan 100 online trainingen volgen. Deze trainingen worden aangeboden door online opleider GoodHabitz. Je krijgt van ons de benodigde inlogcodes en zo kun je onbeperkt gebruik maken van de trainingen.

Hoe werkt het precies?

  • Je logt in op www.goodhabitz.com met jouw inlogcode
  • Volg diverse online trainingen wanneer het jou uitkomt
  • Zolang je via Timing werkt, mag je onbeperkt gebruikmaken van de online trainingen van GoodHabitz. Stop je met werken, dan wordt jouw account na 6 weken stopgezet.

Uit welke cursussen kan ik kiezen?

Het aanbod van GoodHabitz is enorm uitgebreid waardoor je de cursus kunt kiezen die het beste past bij zowel jouw wensen als die van je werkgever. Daar komt nog bij dat er iedere maand een nieuwe cursus wordt toegevoegd.

Helpt zelfontwikkeling bij goed betaald werk zonder diploma?

Wanneer jij bij je huidige functie laat zien dat je bereid bent om te investeren in jezelf, wordt de kans groter dat zich dit uitbetaald in goed betaald werk, zelfs zonder diploma. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk: doe het voor jezelf. Vooral in uitvoerende banen, waar veel werk zonder opleiding te vinden is, zie je dat digitale en technologische ontwikkelingen het werk veranderen. Omarm de veranderingen door jezelf nieuwe vaardigheden aan te leren. Wij van Timing én GoodHabitz doen al het mogelijke om je hierin bij te staan.

“Je kunt je ook ontwikkelen als je gaat werken. Zo bieden we bij Renewi opleidingen als o.a. chauffeur aan.“
VanGanswinkel-8617-2 web.jpg