Headerafbeelding 25x25 (00000002).jpg

Yvar Kolman (bijna 25) werkt als intercedent bij Timing in Zwolle

Dit jaar bestaat Timing 25 jaar. In 1994 werd Timing opgericht met de ambitie een serieuze speler in de Nederlandse uitzendbranche te worden. En dat is gelukt! In dit jubileumjaar mag Timing namelijk vieren dat het de nummer 3 uitzendorganisatie van Nederland is. Maar uiteindelijk draait het bij Timing om de opdrachtgevers, de flexkrachten en werknemers. Dit jaar gaan we met 25 andere 25-jarigen in gesprek. Wat zijn hun dromen en ambities?

Yvar Kolman is intercedent op de vestiging van Timing in Zwolle waar hij zich vooral richt op logistieke- of productiefuncties.

Kun je wat over jezelf vertellen?

“Ik ben intercedent op de vestiging in Zwolle. Ik ben groot liefhebber van voetbal en heb een seizoenkaart bij PEC, ik ga ook een aantal keer per jaar naar een wedstrijd in het buitenland. In maart werk ik twee jaar bij Timing. Via een oud-collega ben ik benaderd op LinkedIn, door haar ben ik destijds aangenomen. Ik houd mij voornamelijk bezig met BV2 functies in de omgeving van Zwolle en Meppel. Dit zijn logistieke- of productiefuncties.”

Wat maakt jouw werk zo leuk?

“Mijn werkweek is heel variërend. Je kan per dag niet uitstippelen wat je gaat doen, dat maakt het heel erg leuk. Daarnaast zit ik op de dinsdag- en donderdagochtend intern bij een klant. Ook de relaties die je met klanten opbouwt, de leuke en gezellige collega’s en de borrels en uitjes die georganiseerd worden, maken het werk erg leuk.”

“De relatie die je opbouwt met klanten en flexkrachten maakt het werk extra leuk“
Foto Yvar Kolkman.jpg

Wat wilde je als kind eigenlijk worden?

“Ik wilde vroeger heel graag politieagent worden, maar toen ik mij inschreef voor de opleiding werd deze helaas gesloten wegens bezuinigingen. Mijn tweede keus was een commerciële opleiding. Ik heb daarom de opleiding Commerciële Economie gevolgd én afgerond. Daarna ben ik doorgegaan voor de Master Marketing in Groningen, maar deze opleiding bleek iets te pittig te zijn.”

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

“Als je met één vinger naar iemand wijst, wijs je met drie vingers naar jezelf. Kijk dus altijd eerst naar jezelf voordat je anderen de schuld geeft. En ook heel belangrijk: Neem het leven niet te serieus, het leven is daar veel te kort voor!

Mijn advies voor andere is vooral jezelf blijven. Ga geen mooier beeld van jezelf geven tegenover een opdrachtgever, want daar prikken mensen dwars doorheen.”

Waar zie jij jezelf over 25 jaar?

“Het belangrijkste voor mij over 25 jaar is: gezond zijn! Voor de rest woon ik nog steeds in het mooie Zwolle, heb ik drie prachtige kinderen, een knappe en grappige vrouw en ben ik landelijk beheerder van een aantal mooie klanten waarbij je veel onderweg bent. Ook heb ik een sloep waar ik in de zomer veel mee vaar en een lekker biertje op drink.”