Opleidingstraject Timing en Bonfait een succes!

Image

Het is inmiddels alweer bijna een jaar geleden dat Timing, Bonfait en opleidingsintituut Litop een samenwerking zijn gestart om de flexkrachten die werkzaam zijn bij Bonfait een uniek opleidingstraject te kunnen bieden.

Gedurende dit jaar hebben wij een groep flexkrachten deze opleiding laten doorlopen met als gevolg dat uiteindelijk 13 mensen geslaagd zijn voor het opleidingstraject! Tijdens de opleiding hebben de cursisten onder andere les gehad in Hygiëne en Voedselveiligheid.

Omdat de opleiding in het afgelopen jaar zo’n succes was, is ervoor gekozen om in maart weer te starten met een nieuwe groep werknemers. Gedurende het jaar is er ook voor startende flexkrachten de mogelijkheid om later in de opleiding in te stromen.

Het gaat om een basisopleiding, dus alle flexkrachten met of zonder ervaring in de Food industrie zijn meer dan welkom! Geïnteresseerden in een functie in de productie bij Bonfait in combinatie met deze opleiding kunnen uiteraard contact opnemen met de Inhouse van Timing Bonfait.