Interview met Linda ten Brummelhuis

Image

Linda ten Brummelhuis (25) is intercedent bij het Timing Recruitment Center

Dit jaar bestaat Timing 25 jaar. In 1994 werd Timing opgericht met de ambitie een serieuze speler in de Nederlandse uitzendbranche te worden. En dat is gelukt! In dit jubileumjaar mag Timing namelijk vieren dat het de nummer 3 uitzendorganisatie van Nederland is. Maar uiteindelijk draait het bij Timing om de opdrachtgevers, de flexkrachten en werknemers. Dit jaar gaan we met 25 andere 25-jarigen in gesprek. Wat zijn hun dromen en ambities?

Linda ten Brummelhuis werkt als Sales intercedent op de vestiging van Timing in Groningen, waar ze zowel nieuwe bedrijven benadert als personeel werft.

Kun je wat over jezelf vertellen?

"Ik werk als Sales intercedent in Groningen. Ik kwam de vacature tegen op indeed.nl en het leek me een gave baan, waarin ik me met diverse klussen bezig kan houden, en dat is ook zo!"

Wat maakt jouw werk zo leuk?

"Primair gezien houdt mijn baan in dat ik mensen koppel aan de vacatures van onze verschillende klanten. Hier komt veel bij kijken en dat spreekt me erg aan! Zo is het contact met zowel de bedrijven als potentiële werknemers heel belangrijk. Daarnaast ben ik continu op zoek naar nieuwe klanten die zich bij ons aan willen sluiten. Qua planning ziet het er ongeveer zo uit: dagelijks ben ik bezig met het werven van nieuw personeel bij verschillende klanten, op een aantal momenten in de week ben ik bezig met sales (iedere dinsdag hebben we een vaste “belochtend”, om nieuwe klanten te benaderen), maar ik probeer ook een dagdeel te plannen dat ik de deur uit kan om bij deze bedrijven langs te gaan.

Aan het einde van de dag vind ik het prachtig als ik mensen aan een gave baan heb geholpen en andersom bedrijven van kwalitatief goed personeel kan voorzien."

"Ik word er blij van als ik een passende baan vind voor een flexkracht"

Image

Wat wilde je als kind eigenlijk worden?

"Het leek mij vroeger leuk om dropjes te proeven voor een dropjesfabrikant... Aangezien mijn carrière pas is gestart, houd ik goede hoop dat dit er nog eens van komt! Maar voorlopig zit ik hier goed op mijn plek!"

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

"Het beste advies om te krijgen en te geven is om altijd (bij) jezelf te blijven. Of je nu contact hebt met klanten, collega’s, je familie of vrienden, je moet gewoon lekker jezelf durven zijn. Dit advies zou ik zelf ook geven, maar puur werkgerelateerd adviseer ik (flexkrachten) om altijd op tijd te komen en goed voorbereid naar je werk te gaan (waar moet je zijn, met wie heb je een afspraak en welke kleding hoor je te dragen)."

Waar zie jij jezelf over 25 jaar?

"Ik heb nog een geen idee waar ik mezelf over 25 jaar zie. Ik ga voor een cliché antwoord: gelukkig zijn. Wie weet dat ik tegen die tijd alsnog dropjesproever word!"