Interview met Jonathan

Image

Jonathan Kotadiny (25) logistiek medewerker bij KLM

Dit jaar bestaat Timing 25 jaar. In 1994 werd Timing opgericht met de ambitie een serieuze speler in de Nederlandse uitzendbranche te worden. En dat is gelukt! In dit jubileumjaar mag Timing namelijk vieren dat het de nummer 3 uitzendorganisatie van Nederland is. Maar uiteindelijk draait het bij Timing om de opdrachtgevers, de flexkrachten en werknemers. Dit jaar gaan we met 25 andere 25-jarigen in gesprek. Wat zijn hun dromen en ambities?

Jonathan Kotadiny werkt op Schiphol en is hier werkzaam als logistiek medewerker bij KLM.

Kun je wat over jezelf vertellen?

“Ik ben Jonathan Kotadiny en werk als logistiek medewerker bij KLM. Een jaar geleden ben ik via Timing als uitzendkracht bij KLM binnengekomen op de afdeling Expeditie. Mijn afdeling zat eerst in Hangar 11 op vliegveld Twente, maar is verplaatst naar het LC-gebouw op het Fokker-terrein bij Schiphol.”

Wat maakt jouw werk zo leuk?

“Mijn werk is erg veelzijdig. Geen enkele dag is hetzelfde, dus je hoeft je nooit te vervelen. Mijn taak is om ervoor te zorgen dat alle vliegtuigonderdelen naar de juiste locatie worden verzonden voor inspectie. Het leukste van mijn werk vind ik het vervoeren van een groot onderdeel naar een andere locatie. Daarnaast vind ik het administratief afhandelen van alle onderdelen ook erg leuk.”

"Het leukste aan mijn werk vind ik het vervoeren van een groot onderdeel"

Image

Wat wilde je als kind eigenlijk worden?

“Ik droomde vroeger als kind om iets bij defensie te gaan doen. Dat is het uiteindelijk niet geworden. Ik heb eerst mbo-niveau 1 gedaan, daarna mbo-niveau 2 én niveau 3. Toen ik dat had afgerond, heb ik het VCA-examen over gevaarlijke stoffen afgelegd en een certificaat gehaald om op een heftruck te mogen rijden. Ik hoop in de toekomst nog mbo-niveau 4 te halen.”

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

“Ik heb veel opleidingen achter de rug. Het beste advies dat ik ooit heb gekregen was: ‘Ga door hiermee en probeer alle diploma’s te behalen.’ Dat is echt een persoonlijk advies voor mij en dat heeft mij al ver gebracht. Andere mensen geef ik altijd het advies: ‘Toon belangstelling en laat zien dat je wil werken!’ Vooral voor mensen die werken is dat belangrijk, want je moet jezelf bewijzen.”

Waar zie jij jezelf over 25 jaar? 

“Over 25 jaar hoop ik promotie te hebben gemaakt binnen mijn afdeling bij KLM. Ik werk nu nog als uitzendkracht, maar ik hoop in de toekomst een vaste baan bij KLM te hebben. Als ik alles zou kunnen worden wat ik wil, zou ik over 25 jaar logistiek manager willen zijn.”