• Wij zijn Timing
  • Contact

Interview met Daphne

Image

Daphne Stoffelsen (25), Team Lead binnen Timing Centraal

Dit jaar bestaat Timing 25 jaar. In 1994 werd Timing opgericht met de ambitie een serieuze speler in de Nederlandse uitzendbranche te worden. En dat is gelukt! In dit jubileumjaar vieren we ook dat we sinds begin dit jaar de nummer 3 uitzendorganisatie van Nederland zijn. Maar uiteindelijk draait het bij Timing natuurlijk om de opdrachtgevers, de flexkrachten en werknemers. Een mooi moment om dit jaar 25 keer met 25-jarigen in gesprek te gaan. Wat zijn hun dromen en ambities?

Daphne Stoffelsen is sinds kort in een nieuwe functie werkzaam binnen Timing. Zij is Team Lead binnen Timing Centraal I. Timing Centraal is een jong, enthousiast team, dat werkzaam is op 2 locaties: Utrecht en Amersfoort.   

Kun je wat over jezelf vertellen?

“Momenteel werk ik ruim 2,5 jaar bij Timing. Na mijn opleiding ben ik gaan kijken naar een fulltime baan. Ik wilde graag een uitdagende baan waar geen één dag hetzelfde is. Nou, die heb ik gevonden! Naast mijn werk ben ik te vinden op het volleybalveld, waar ik goed gebruik maak van mijn lengte van 1 meter 85. Verder zijn mijn vriend en ik dit jaar een extra baan aangegaan: wij hebben een huis gekocht en zijn deze aan het verbouwen. Dit zou normaal gesproken zo klaar kunnen zijn. Maar wij trekken hier een jaar voor uit omdat we het meeste zelf willen doen. Dus mocht iemand nog tips willen over hoe je het beste cement maakt, bel me gerust!”

"Er moet minimaal vijf keer gelachen zijn op kantoor"

Image

Wat maakt jouw werk zo leuk?

“Allereerst natuurlijk de collega’s en de klanten, zeker als je een tevreden klant hebt. Daarnaast ook de uitdaging die Timing mij biedt. Er is veel mogelijk binnen Timing! En, ik noemde het hierboven al even, ik wilde een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is. Mijn werkdag gaat alle kanten op; van nieuwe collega’s inwerken tot het opstarten van projecten bij nieuwe klanten of binnen ons eigen team. Naast de functie van Team Lead ben ik ook een actief ondernemingsraad (OR) lid waarbij we om de maand een vergadering hebben. Deze combinatie is erg interessant met mijn functie als Team Lead aangezien je soms een brug kan slaan.

Ik probeer de dag altijd in elk geval af te sluiten met het gevoel dat ik er alles aan heb gedaan om onze flexkrachten en klanten zo goed mogelijk geholpen te hebben. Daarnaast moet er minimaal vijf keer gelachen zijn op kantoor."

Wat wilde je als kind eigenlijk worden?

“Ik wilde eigenaar van een restaurant of hotel worden. Een andere droom was altijd manager te worden van de McDonalds, niet om het eten maar om de manier van werken die bij McDonalds gehanteerd wordt.”

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

“Ik geef flexkrachten altijd het advies mee dat het belangrijk is dat ze het naar hun zin hebben op het werk. En dat ze het moeten aangeven als er punten voor verbeteringen of veranderingen zijn. Zij moeten namelijk het werk doen. En feitelijk is dit gebaseerd op een advies dat ik ooit heb gekregen en dat is altijd eerlijk te blijven en niet om de hete brij heen draaien.”