• Wij zijn Timing
  • Contact

Interview met Britt

Image

Britt Reinders (sinds vorige maand 26), intercedent bij Timing

Dit jaar bestaat Timing 25 jaar. In 1994 werd Timing opgericht met de ambitie een serieuze speler in de Nederlandse uitzendbranche te worden. En dat is gelukt! In dit jubileumjaar vieren we ook dat we sinds begin dit jaar de nummer 3 uitzendorganisatie van Nederland zijn. Maar uiteindelijk draait het bij Timing natuurlijk om de opdrachtgevers, de flexkrachten en werknemers. Een mooi moment om dit jaar 25 keer met 25-jarigen in gesprek te gaan. Wat zijn hun dromen en ambities?

Britt Reinders is intercedent op de Timing vestiging in Zwolle. Zij is voor veel flexkrachten het allereerste aanspreekpunt in hun zoektocht naar een leuke baan.

Kun je wat over jezelf vertellen?

“Ik werk sinds november 2018 bij Timing. Via LinkedIn kwam ik in contact met een van onze Team Leads, Lindsey. Na een geslaagde ‘jump’ periode, ben ik in vaste dienst gekomen op de vestiging in Zwolle. Mijn voornaamste taken zijn het werven en selecteren van kandidaten, daarnaast bezoek ik regelmatig banenmarkten en spreek ik potentiële kandidaten. Verder houd ik contact met flexkrachten en klanten, moet ik vacatures opstellen en kandidaten nabellen, cv’s checken, planningen maken… de dag is snel gevuld!”

Wat maakt jouw werk zo leuk?

“Het leuke van het werken bij Timing vind ik de dynamiek en de snelheid waarmee alles vaak gaat erg fijn. Er zijn overal korte lijntjes, zo kunnen we snel schakelen en hierdoor ook snel stappen maken. Bovendien heb ik super leuke collega’s die het werk en de dag nog leuker maken.

De meeste voldoening haal ik uit een mooie plaatsing van een flexkracht die hopelijk lang mag duren! Hiervoor moet je goed luisteren naar de wensen van de kandidaten. Daarnaast moet ik kijken naar de werkzaamheden die de verschillende klanten te bieden hebben. Als hier een mooie plaatsing uit voortkomt ben ik blij!"

"De meeste voldoening haal ik uit een mooie plaatsing van een flexkracht"

Image

Wat wilde je als kind eigenlijk worden?

“Vroeger wilde ik altijd banketbakker worden… heel wat anders dan wat ik nu doe! Maar eigenlijk was ik nooit bezig met wat ik wilde worden.. zelfs toen ik geslaagd was voor de middelbare school had ik nog geen keuze gemaakt voor een mbo-opleiding. Uiteindelijk heb ik de mbo-opleiding ‘facilitair leidinggevende’ afgerond. Na een foutieve keuze voor een vervolgstudie en een tussenjaar waarin ik gewerkt en gereisd heb, ben ik begonnen aan HRM. Deze studie heb ik vorig jaar zomer succesvol afgerond! Nog steeds ben ik erg blij met deze keuze.”

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

“Wanneer er iets mis gaat niet bij de pakken neer te gaan zitten: uithuilen en weer opnieuw beginnen.”

En tot slot, waar zie jij jezelf over 25 jaar?

“In mijn zelfsturende auto rijd ik naar mijn werk met een kopje koffie en wordt het laatste nieuws aan mij voorgelezen. Werk zoals we het nu kennen bestaat amper want de technologische ontwikkelingen hebben ons ingehaald. Gelukkig gaat kennis delen door de technologische ontwikkelingen sneller dan voorheen en zijn we daardoor bereid om kennis ons sneller eigen te maken. We leven langer, moeten langer doorwerken maar werken kortere dagen. Op die manier werkt iedereen toch langer door maar dan wel met veel plezier door deze afwisseling.”