Mijn In Person portaal

Image

Wanneer jij op dit moment gebruik maakt van het Mijn In Person portaal (E-flexer portaal), om bijvoorbeeld jouw uren, loonstroken en jaaropgaven in te zien, dan is deze informatie voor jou belangrijk. Door de samenvoeging van In Person en Timing krijg jij vanaf 10 oktober namelijk toegang tot een voor jouw nieuwe online omgeving, genaamd ‘Mijn Timing’.

Jij ontvangt van ons op 10 oktober een nieuwe en unieke gebruikersnaam en wachtwoord waarmee je kunt inloggen op jouw Mijn Timing omgeving. Hier vind je vanaf dat moment alle informatie die voor jou belangrijk is. Denk hierbij aan je nieuwe loonstroken en jouw jaaropgave 2019. Alle informatie over het gebruik van Mijn Timing kun je hier vinden.

Belangrijk! Haal je loonstroken en jaaropgaven uit Mijn In Person voor 31-12-2019!

Vanaf 10 oktober is jouw ‘oude’ Mijn In Person portaal alleen nog actief als archief. Je kunt hier dus na vanaf dat moment geen uren meer invoeren (als je dit voorheen wel deed in dit portaal) en ook geen nieuwe loonstroken en toekomstige jaaropgaven meer zien. Wel staan al jouw oude loonstroken en jaaropgaven nog in dit portaal.

Let op!

Tot 31-12-2019 heb jij nog de tijd om jouw loonstroken en jaaropgaven uit Mijn In Person portaal te halen (downloaden). Daarna wordt dit portaal definitief gesloten en is er geen mogelijkheid meer om documenten uit Mijn In Person te halen.

Download vóór 31 december 2019 jouw loonstroken en jaaropgaven uit Mijn In Person!

boks