Smurfit Kappa Zedek

Image
Ga naar alle vacatures Smurfit Kappa Zedek

Wil je werken bij Smurfit Kappa Zedek

Operator Smurfit Kappa Zedek

Heb je ooit gedacht over de mensen die ervoor zorgen dat je online bestellingen veilig in sterke, recyclebare dozen aankomen? Hier is je kans om één van die ongeziene helden te worden! Wij zijn op zoek naar een Operator zoals jij - iemand die technisch onderlegd, efficiënt, en een teamspeler is. Zet een stap vooruit in je carrière en word onderdeel van ons gedreven en kundige team!

SOLLICITEER
Bekijk
Deventer
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Productiemedewerker

Beleef de opwinding van het werken in een bruisende productieomgeving bij Smurfit Kappa Zedek in Deventer, waar je kunt starten met een loon van €13,50 dat kan oplopen tot wel €27 per uur! We zoeken een productiemedewerker die houdt van dynamiek, teamspirit, en klaar is om ons fantastische team in Deventer te versterken!

Image
SOLLICITEER
Deventer
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Leerling operator/machinevoerder

Ben jij de drijvende kracht achter onze innovatie? Wil jij de technische tovenaar zijn die zorgt voor efficiënte en duurzame verpakkingen? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou als Operator. Begin je avontuur bij ons met prima arbeidsvoorwaarden en onbegrensde doorgroeimogelijkheden. Wij verwelkomen graag iemand met jouw enthousiasme en passie in ons team! Als Operator bij Smurfit Kappa Zedek, garandeer je een vlot en veilig productieproces. Je zorgt ervoor dat alles aan de kwaliteitseisen voldoet door middel van controletaken. Bij eventuele afwijkingen grijp je meteen in. Bovendien hou je de machines en de werkruimte in perfecte conditie!

Image
SOLLICITEER
Deventer
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Productiemedewerker

Ben je klaar om je handen uit de mouwen te steken en heb je zin om aan de slag te gaan in een dynamische omgeving? Wij zijn op zoek naar enthousiaste Productiemedewerkers die een passie hebben voor praktisch werk. En guess what? Je start met een aantrekkelijk uurloon van minimaal €13,50 dat met toeslagen kan oplopen tot bruto €26,60 per uur. Met gegarandeerde vaste uren! Werkzaamheden: Aan de vouwplakmachine ben je verantwoordelijk voor allerlei uitdagende taken. Dit varieert van het invoeren en verlijmen tot het stansen, stapelen en inpakken van kartonnen drukwerk. Denk daarbij aan dozen en displays. Een stukje detailwerk komt kijken bij het separeren; het uitdrukken van gestanste stukken uit het karton. Jouw taken stoppen niet hier; op de afdeling handmontage zorg je voor de final touch van het productieproces. Dit betekent dat je het lijmen en vouwen van producten onder je hoede neemt en pakketten zorgvuldig verpakt.

Image
SOLLICITEER
Deventer
17 - 24 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Wie is Smurfit Kappa Zedek?

In 1934 is Smurfit Kappa opgericht als producent van kartonnen dozen en verpakkingen voor de Ierse markt. Het bedrijf groeit nog steeds. Inmiddels werken er meer dan 48.000 medewerkers over 370 productielocaties in 36 landen. Het Europese hoofdkantoor staat in Dublin en de regionale hoofdkantoren in Amsterdam en Miami.

Smurfit Kappa Zedek in Deventer is de producent van hoogwaardige winkeldisplays, POS materiaal, consumentenverpakkingen en  geschenkverpakkingen bedrukt in zowel Offset als digitale druk. Denk bijvoorbeeld aan supermarkten, drogisterijen of producten met kerst en sinterklaas.

 

Waarom zou je bij Smurfit Kappa moeten werken?

  • Werken in 3- ploegen van 06:00-14:00 uur / 14:00-22:00 uur / 22:00-06:00 uur
  • Parttime en fulltime mogelijkheden
  • Toeslagen van 125%, 150%, 175 % en zelfs 200%!
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer
  • Vakantiegeld en vakantie-uren worden opgebouwd per gewerkt uur
  • Een schone werkomgeving
  • Opleidings-, en ontwikkelmogelijkheden op individueel niveau betaald door Timing
  • Kans op overname door Smurfit Kappa Zedek
  • Gratis koffie, thee en fruit (je kunt in de kantine ook nog eens voor een zacht prijsje een heerlijke lunch bestellen)