Werken via Timing

Werken via Timing
Timing is gespecialiseerd in het zogenaamde ‘doen-werk’. Uitvoerende banen tot MBO+ niveau in allerlei sectoren: administratie, callcenter, productie, schoonmaak, horeca, zorg en logistieke functies. Bij Timing vind je werk op VMBO en MBO niveau, krijg je antwoord op al je vragen en profiteer je van een no-nonsense aanpak!  

Hoe kan je je inschrijven?
Je bent op zoek naar een passende baan. Wij zijn ervan overtuigd dat het vinden van een passende baan voorop staat, en dat het niet alleen gaat om het ingeschreven staan. Daarom is het niet mogelijk om je in te schrijven zonder een passende vacature. Omdat dit de kans op werk kleiner maakt. 

Wanneer je nog niet bij Timing ingeschreven staat, kan je dit doen door middel van een openstaande vacature. Wanneer je een leuke functie hebt gevonden kan je solliciteren. Je kiest dan voor ‘solliciteren met profiel’. We stellen voorafgaand aan de sollicitatie een aantal vragen om te kijken of je voldoet aan de belangrijkste functie-eisen.

Als uit deze antwoorden blijkt dat je voldoende aansluit op het functie­profiel kun je direct solliciteren! Dit doe je door in te loggen op Mijn Timing. Mocht je nog geen account hebben, dan kan je deze aanmaken. Hierdoor kan je makkelijker op een volgende vacature solliciteren.

Mocht er geen passende baan voor je tussen staan, kun je je ook inschrijven voor Timing Jobmail. Dan krijg je alle nieuwe vacatures direct in je mail. 
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.