Werken via Timing

Timing is gespecialiseerd in het zogenaamde ‘doen-werk’. Uitvoerende banen tot MBO+ niveau in allerlei sectoren: administratie, callcenter, productie, schoonmaak, horeca, zorg en logistieke functies. Bij Timing vind je werk op VMBO en MBO niveau, krijg je antwoord op al je vragen en profiteer je van een no-nonsense aanpak!

Voor het vinden van een baan via Timing kun je solliciteren op een van de vacatures in ons overzicht van vacatures. Zie je een passende functie en wil je solliciteren? Dan stellen we je voorafgaand aan je sollicitatie een aantal vragen om te kijken of je voldoet aan de belangrijkste functie eisen. Als uit deze antwoorden blijkt dat je voldoende aansluit op het functie­profiel dan kun je daarna meteen solliciteren!

Mocht er geen passende baan voor je tussen staan, kun je je ook inschrijven voor Timing Jobmail. Dan krijg je alle nieuwe vacatures direct in je mail. 
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.