'Mijn Timing' flexkrachten

Inzicht hebben in loonstroken en jaaropgaven? Niemand hoeft er de deur meer voor uit! 'Mijn Timing' maakt het mogelijk. Klanten en flexkrachten van Timing, ontvangen per mail een gebruikersnaam en inlogcode. Deze gegevens geven toegang tot een eigen online account op Mijn Timing en geeft inzicht in onder andere loonstroken en jaaropgaven. Ook kunnen persoonlijke gegevens worden gewijzigd via 'Mijn Timing'. Bijvoorbeeld bij een verhuizing of een wijziging van telefoonnummer. Nog een voordeel is dat gegevens op ieder moment en overal beschikbaar zijn.

Vragen? Neem dan contact op met de vestiging.

'Mijn Timing' opdrachtgevers

Timing voorziet niet alleen in uw totale personeelsbehoefte, maar ontwikkelt zich ook op het gebied van online diensten. Deze online diensten leveren veel voordeel op voor u. 24-uurs beschikbaarheid is er één van. Maar ook kostenbesparing, sneller inzicht en de mogelijkheid om op iedere gewenste plek gegevens in te zien, zorgt voor extra efficiency. In de handleiding leest u exact hoe ‘Mijn Timing’ werkt. Simpel en overzichtelijk. Heeft u toch nog vragen, neem dan contact met ons op.
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.