Check je vakantieplezier

Met het geld dat je verdient met een vakantiebaan van Timing check jij straks in op het vliegveld, bij festivals en misschien nog wel bij veel meer andere feesten. Voor het ultieme zomergevoel hebben we alvast een aantal festivals en evenementen voor je op een rij gezet! Keuze genoeg.

Parkpop
Parkpop in Den Haag is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste eendaagse en gratis toegankelijke festivals van Europa. En daar moet jij natuurlijk bij zijn! Op zondag 24 juni is er tijdens dit evenement voor iedereen wat te doen. Kijk snel wie er optreden op www.parkpop.nl.

Terug

Beatstad
Kom op zaterdag 7 juli tussen 15:30 en 23:00 uur naar het Malieveld in Den Haag voor weer een knallende editie van Beatstad. Artiesten als Anouk, Alain Clark, De Jeugd Van Tegenwoordig en Gers Pardoel zullen er optreden. Koop je kaarten op www.beatstad.nl.

Terug

De Vierdaagsefeesten
Houd je agenda van zaterdag 13 t/m 19 juli vrij! Dan is het namelijk tijd voor de Vierdaagsefeesten. Tijdens deze week kun je vrienden en familie aanmoedigen die meelopen met 's werelds grootste wandelevenement. Maar ook zeven dagen en nachten volop feesten! Je kunt dag in dag uit dansen op muziek van grote en kleine artiesten. De binnenstad van Nijmegen wordt namelijk omgetoverd tot één groot openluchtpodium. De meeste optredens zijn voor jou gratis toegankelijk! Lees meer op www.vierdaagsefeesten.eu.

Terug

Solar weekend festival
In het weekend van 2 tot en met 4 augustus moet je bij de Maasplassen in Roermond zijn! Daar vindt dit jaar de achtste editie van het Solar weekend festival plaats. Omdat het festival in hartje zomer aan het water plaatsvindt, ben je zeker van het ultieme zomergevoel! Op muziekgebied is er voor ieder wat wils, van house tot funk en van hiphop tot soul. Maar Solar is meer dan muziek alleen. Ook voor schilderen, skatedemo's, theater, yoga en luchtgitaarwedstrijden zit je hier goed. Wil je weten wat er nog meer te doen is? Kijk dan op www.solarweekend.com.

Terug

Dancetour
De naam van dit festival zegt het al: het tourt het hele land door en is in twaalf steden te bezoeken in de maanden april t/m september: Arnhem 1 april, Dordrecht 30 april, Lelystad 9 mei, Breda 19 mei, Maastricht 26 mei, , Roosendaal 9 juni, Leeuwarden 14 juli, Zwolle 21 juli, Goes 28 juli, Apeldoorn 11 augustus, Tilburg 18 augustus en Doetinchem 29 augustus. Benieuwd naar de line-ups? Kijk op www.dancetour.nl.

Terug
Deel deze pagina:
Banner modellen flexkrachten

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.