Een spetterende zomer met een vakantiebaan via Timing!

In de zomervakantie geniet jij natuurlijk van alles wat de zomer te bieden heeft. Je wilt lekker op het terras zitten, uitkijken naar een lekkere vakantie of alle festivals afstruinen in een nieuwe outfit. Dan is het wel fijn als je een vakantiebaan hebt om al dit leuks te bekostigen!

Wil jij een spetterende zomer? Dat kan met een vakantiebaan via Timing!

Kijk snel welke vakantiebaan bij je past en reageer direct!

Haal meer uit je vakantiewerk!

Tegenwoordig draait vakantiewerk om meer dan alleen geld verdienen. Veel jongeren vinden het belangrijk om tijdens hun vakantiebaan werkervaring op te doen. Ook als je twijfelt over welke opleiding je moet kiezen, biedt een vakantiebaan uitkomst. Het laat je kennismaken met het vakgebied, waardoor je je beter kunt oriënteren op de arbeidsmarkt en kunt achterhalen of de opleiding die je in gedachten hebt echt wat voor je is!

Via Timing zijn er deze zomer ruim 1.400 vakantiekrachten aan het werk, waaronder bij Hanos in Apeldoorn. Mirjam Sterk – Ambassadeur Aanpak Jeugdwerkloosheid – bezocht Hanos en sprak met vakantiekrachten over het belang van vakantiewerk. Wil je weten hoe jij meer uit je vakantiewerk kunt halen? Bekijk dan onderstaande video.
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.