Werken bij van Gansewinkel

Terug

Van Gansewinkel is opgericht in 1964 en inmiddels onderdeel van de combinatie AVR - van Gansewinkel. De afgelopen jaren is de onderneming sterk gegroeid. Er zijn nieuwe vestigingen opgestart en het dienstenpakket is verder uitgebreid. Van Gansewinkel zamelt afval op een maatschappelijk verantwoorde manier in. Hierbij kan je denken aan recycling van afval. Voor veel organisaties is van Gansewinkel een professionele partner als het om afval gaat. De opdrachtgevers van van Gansewinkel zijn diverse bedrijven en overheden. Met ongeveer 5.800 medewerkers behoort van Gansewinkel tot de grotere afvaldienstverleners in Europa.

De werkwijze van van Gansewinkel is snel, flexibel en doelgericht. Spreekt dit je aan en zoek je een baan in teamverband, waar je in de buitenlucht kunt werken en waarmee je ook nog een steentje bijdraagt aan het milieu? Dan ben je bij van Gansewinkel aan het juiste adres. Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing app of meld je aan voor Timing Jobmail.
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.