Werken bij KCS

 Terug

KLM Catering Services Schiphol bv (KCS) is een zelfstandige dochteronderneming van KLM. Zij zijn de grootste luchtvaartcateraar van Nederland. Dankzij de inzet van ongeveer 1.250 medewerkers worden dagelijks ruim 270 vluchten met zo'n 54.000 passagiers voorzien van onder andere eten, drinken, kranten en tijdschriften. Bij KCS wordt 365 dagen per jaar zo goed als continu gewerkt. Het is elke dag weer een een logistieke uitdaging om aan alle eisen en wensen van de klanten te voldoen. De klanten van KCS zijn bijvoorbeeld KLM, Martinair en Kenya Ariways. KCS vind je op Schiphol, op loopafstand van Schiphol Plaza.

KCS is een multicultureel bedrijf, elk werelddeel is er vertegenwoordigd. Daarbij is het een informeel bedrijf waar alle ‘deuren open staan'. Er wordt gewerkt in twee ploegen en jij kunt zelf aangeven in welke ploeg je wilt werken. Erg flexibel dus!

Zie jij het wel zitten om voor de grootste luchtvaartcateraar van Nederland aan de slag te gaan waar geen dag hetzelfde is? Reageer dan snel op een van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing app of meld je aan voor Timing Jobmail. Meer weten over een baan bij KLM Catering Service? Bekijk de website.

Resultaten 1 tot 2 van 2
Resultaten 1 tot 2 van 2Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.