Werken bij Interface

Terug

Interface is wereldwijd marktleider op het gebied van tegeltapijt. Zij zetten zich in om een uitgebreide collectie tegeltapijt te produceren voor diverse sectoren. Zij leveren bijvoorbeeld aan kantoren, overheid, onderwijs, retail en gezondheidszorg. De collectie biedt nu een ruime keuze aan tapijttegels in verschillende kleuren en texturen. Interface is een groot internationaal bedrijf waar wereldwijd 5.500 mensen werken. In Nederland werken ongeveer 350 medewerkers, waarvan de merendeel in Scherpenzeel werkzaam is. Voor Interface is duurzaam ondernemen erg belangrijk. Zij willen in 2020 volledig duurzaam kunnen produceren en zelfs een bijdrage kunnen leveren aan het herstellen van het milieu. Dit noemen zijn Mission Zero.

Wat Interface ook erg belangrijk vindt is haar personeel. Zowel vaste medewerkers als uitzendkrachten moeten zich op hun gemak voelen binnen de organisatie en op een prettige manier kunnen werken. Er wordt ook veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor krijgen alle medewerkers volop de kans om zichzelf te ontwikkelen. Kortom, Interface staat open voor jouw interesse en eigen initiatief!

Geïnteresseerd in een baan binnen deze persoonlijke organisatie? Reageer dan snel op een van de openstaande vacatures. Alle functies hebben als standplaats Scherpenzeel (Gelderland) tenzij anders vermeld. Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing app of meld je aan voor Timing Jobmail.
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.