Werken bij BBS Food BV

Terug

BBS Food BV is een nieuwe organisatie op het gebied van productie en marketing van kant en klare diepgevroren vleesproducten. In de zomer van 2003 is BBS Food ontstaan uit Stortboom Further Processing. Een nieuwe naam, maar wel met jarenlange ervaring in deze markt. De producten van BBS Food worden geproduceerd in Barneveld. In het hart van de Nederlandse pluimvee industrie. BBS Food produceert pluimvee- en varkensvlees. Hiervoor gebruiken zij een modern volautomatische productielijn. Hierin wordt het rauwe product gemarineerd, gekookt en direct ingevroren. Daarna worden de producten automatisch gewogen en verpakt. Dit hele proces gebeurt in minder dan twee uur, waardoor de kwaliteit van de producten altijd goed is!

Waarom het zo leuk is om voor deze organisatie te werken? Omdat jij dagelijks samen met je collega's verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van de producten. En omdat je de producten die jij hebt gemaakt in de schappen van veel grote supermarkten ziet liggen!

Wil jij het liefst vandaag nog aan de slag bij BBS Food BV? Reageer dan snel op een van onderstaande vacatures. Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing app of meld je aan voor Timing Jobmail.
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.