Werken bij Bakkerij Bartels

Terug

In 1978 nam de familie Janzen de lokale winkelbakkerij Bartels over. Sindsdien is er veel veranderd en is Bakkerij Bartels een begrip in Amsterdam. Zo heeft de bakkerij een uitgebreide klantenkring in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld horeca, catering, retail, institutionele markt zoals ziekenhuizen en overige grootverbruikers zoals evenementengebouwen. Er wordt dan ook zeker niet stil gezeten bij Bakkerij Bartels. Zeven dagen per week worden er honderden verschillende broden en broodjes gebakken. Maar er worden niet alleen broden gebakken, de bakkerij heeft ook een eigen banketafdeling waar dagelijks uiteenlopende producten worden bereid.

Aangezien Bakkerij Bartels veel verschillende producten maakt voor uiteenlopende klanten, gaat het productieproces 24 uur per dag door. Dit biedt jou de mogelijkheid om ook in de vroege ochtend of in de late uurtjes te werken! Daarnaast werk je in een gezellig team en ontvang je een goed salaris! Zie jij het wel zitten om in de heerlijke geur van vers brood te werken? Reageer dan snel op een van onderstaande vacatures. Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing app of meld je aan voor Timing Jobmail.
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.