Werken bij Sitel

Terug

Sitel is een van de grootste contactcenters en hebben zij wereldwijd 132 vestigingen en in totaal ongeveer 55.000 medewerkers. In Nederland zijn twee vestigingen te vinden, in Eindhoven en in Almelo. Bij deze twee vestigingen werken bij elkaar ongeveer 800 medewerkers.

Voor hun opdrachtgevers onderhoudt Sitel de contacten met klanten. Diensten die zij veel inzetten zijn Customer Service contacten, technical support, back office diensten en marketing campagnes. Het leveren van kwaliteit en rendement is voor Sitel erg belangrijk. Zij kijken bijvoorbeeld naar lagere kosten, beter klantbehoud en een hogere omzet per klant.

Waarom het zo leuk is om voor Sitel te werken? Omdat het een informele organisatie is die veel aantrekkelijke voorwaarden heeft voor haar medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan reiskostenvergoeding, bonusregeling, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en korting op sporten bij Health City! Reageer snel op een van de vacatures bij Sitel. Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing app of meld je aan voor Timing Jobmail.
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.