Sollicitatieprocedure

Hebben we je (open) sollicitatie ontvangen, dan krijg je van ons binnen twee werkdagen een reactie. Is deze positief, dan kun je direct op gesprek bij de Manager van de betreffende vestiging. Hierna volgt een tweede gesprek met de afdeling Human Resources. Voorafgaand aan dit gesprek vul je een vragenlijst in die inzicht geeft in je interesses en de leidraad vormt tijdens het sollicitatiegesprek. Hoe de sollicitatieprocedure verder verloopt, hangt af van de functie. We streven er in ieder geval naar de sollicitatieprocedure binnen drie weken af te ronden.

Social media
Timing is een mensgerichte organisatie en dit laten we dan ook graag terugkomen in onze sollicitatieprocedure. Een onderdeel van de sollicitatieprocedure is de screening op social media. Dit doen we om een nog beter beeld te krijgen van wie jij bent. Naast een goed cv en een mooie brief, vinden wij het erg belangijk om ook een indruk te krijgen van wie jij bent als persoon.
Deel deze pagina:
Banner Over Timing

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.