Werken bij Lenger Seafoods

Terug

Sinds 1925 is de familie Lenger vanuit Harlingen actief in de visserij. Eerst werd gevist op haring en ansjovis uit de Zuiderzee, later werden met eigen schepen mosselen en kokkels gevangen op de Waddenzee. Lenger Seafoods Group is een nog steeds groeiende onderneming die zich wereldwijd bezighoudt met de vangst, kweek, inkoop, verwerking, opslag en distributie van schaal- en schelpdieren om de internationale markt een breed en aantrekkelijk assortiment te bieden. De verwerking van de schaal- en schelpdieren vindt plaats in moderne productiefaciliteiten waarin een groot aantal zelf ontwikkelde technologische innovaties worden toegepast. Strenge controles op hygiëne en voedselveiligheid waarborgen het zeer hoge kwaliteitsniveau van de producten.
Lenger Seafoods exporteert naar bijna 30 landen en beschikt daarvoor over een professioneel en deskundig verkoopnetwerk dat voor een groot gedeelte bestaat uit medewerkers met een visserijverleden. Stuk voor stuk mensen met respect voor het product en de motivatie om een bijzondere prestatie te leveren.

Binnen Lenger Seafoods wordt voornamelijk in teamverband gewerkt. Er werken mensen die van aanpakken weten en die niet wachten op werk maar zelf werk zien liggen. Wil jij ook deel uitmaken van deze dynamische internationale onderneming en meewerken aan dit interessante productieproces? Reageer dan direct! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing app of meld je aan voor Timing Jobmail.
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.