Onze ambitie

Timing wil het doen-werk weer de glans geven die het verdient!

Waarom staan functies zoals die van ingenieur, manager en advocaat hoog aangeschreven, terwijl uitvoerend werk vaak veel minder gewaardeerd wordt? Dat is niet terecht, vinden wij. Doeners zijn juist heel belangrijk. De mensen in de techniek, op de werkvloer, in de zorg en op kantoor hebben we juist heel hard nodig. Ze zijn de ruggengraat van onze economie. Het zijn mensen die ervoor zorgen dat het werk goed wordt uitgevoerd. Het zijn mensen die doen!

Timing voelt zich verbonden met alle doeners. Niet voor niets liggen onze wortels juist in die branches die doen. En dat is altijd zo gebleven. Doen zit in de vezels van ons bedrijf. Dat merk je aan alles. Nu is het tijd om het doen-werk weer de glans te geven die het verdient. Daarom zetten we bedrijven en mensen die doen op een voetstuk. Mensen die willen werken als bijvoorbeeld schoonmaker, inpakker, telefoniste, heftruckchauffeur, thuiszorgmedewerker of orderpicker zijn bij ons van harte welkom. Dat geldt natuurlijk net zo voor bedrijven die doeners goed kunnen gebruiken. Timing is er voor alle doeners!

Doeners worden door Timing perfect begeleid op zoek naar een baan op hun niveau. Ze worden door ons serieus genomen. Bedrijven die doeners goed kunnen gebruiken profiteren van onze kennis en specialisatie in doen-werk. We ondersteunen onze klanten met slimme en praktische oplossingen die ervoor zorgen dat processen beter verlopen en mensen effectiever werken, zodat we samen kosten kunnen besparen.

Door de jaren heen is Timing blijven groeien. Maar wat altijd gebleven is, is onze nuchtere aanpak. Want hoe groot een organisatie of hoe ingewikkeld een probleem ook is, praktisch blijven we altijd. Wij geloven in de kracht van mensen die doen!

Klik op onderstaande afbeelding en lees meer over Timing in ons inspiratieboekje.
Geen flash? Open dan hier de PDF.

Inspiratieboekje Timing

 
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.