Arbeidsvoorwaarden Timing

ADV-dagen
Naast 25 vakantiedagen heb je, bij een fulltime dienstverband, recht op 13 ADV dagen. Je kunt er ook voor kiezen je ADV-dagen geheel of gedeeltelijk te laten uitbetalen.

Bonusregeling
Als medewerker van Timing kun je een persoonlijke bonus verdienen. Deze persoonlijke bonus wordt voor alle medewerkers gemeten op basis van twee prestatie-indicatoren. Hoe hoog de bonus is, is afhankelijk van je functie:

  • Als (Project) Intercedent bij Timing kun je elk trimester een bonus behalen. Of je de
    bonus haalt, hangt af van het resultaat van twee prestatie-indicatoren. Ieder trimester
    wordt bekeken of je de prestatie-indicatoren hebt behaald. 
  • Als Vestigings-/ Regio Manager kun je ook elk trimester een bonus behalen. Of je de
    bonus haalt, hangt af van de omzet, bruto winst en het netto resultaat van je vestiging.

Contract voor bepaalde tijd
Als Timing medewerker krijg je altijd eerst een contract voor een half jaar. Bij goed functioneren hebben wij altijd de intentie jou voor langere tijd aan Timing te binden!

Fiets van de zaak
Ben je door jouw proeftijd heen en heb je geen leaseauto, dan kun je gebruik maken van het fietsproject. Minimaal de helft van het aantal dagen dat je werkt, moet je op je fiets naar je werk komen. Ook mag je de fiets gebruiken voor vervoer naar bus of trein. Eén keer per drie jaar mag je een fiets aanschaffen.

Fitnessabonnement
Bij Timing vinden we het belangrijk dat je voldoende tijd overhoudt om leuke dingen te doen! Om te sporten bijvoorbeeld. Daarom betalen we bij Timing mee aan je fitnessabonnement.

Opleidingsprogramma
Met ons uitdagende opleidingsprogramma investeren we flink in jouw persoonlijke ontwikkeling. Ga je als (Project) Intercedent op de vestiging werken, dan start je met het basistraject bestaande uit een groot aantal opleidingsdagen wat wordt afgesloten met het officiële branchediploma (SEU). Bij de overige functies wordt het opleidingstraject op jouw ervaring en wensen afgestemd. Om je kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen, kun je bij Timing kiezen uit een breed aanbod van interne en externe trainingen. Denk bijvoorbeeld aan commerciële en communicatietrainingen.

Ouderschapsverlof
Als je kinderen hebt die jonger zijn dan 8 jaar en je bent minimaal een jaar in dienst bij Timing, dan heb je recht op ouderschapsverlof. Dit onbetaald verlof kan maximaal voor de duur van 12 maanden worden opgenomen.

Parttime regeling
Bij Timing is het mogelijk om parttime te werken. Voorwaarde is wel dat je minimaal één jaar in dienst bent en dat de bezetting op de vestiging / afdeling het toelaat.

Pensioen
Vanaf de datum dat je in dienst komt, wordt je automatisch opgenomen in de pensioenregeling van Timing. Een gedeelte van de premie wordt betaald door Timing. Het andere deel betaal je zelf en wordt ingehouden op je salaris.

Reiskostenregeling
Woon je 5 kilometer of meer van het werk en heb je geen leaseauto, dan heb je recht op een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Reis je met het openbaar vervoer, dan krijg je de werkelijk gemaakte kosten vergoed.

Onkostenvergoeding
Afhankelijk van je functie kun je in aanmerking komen voor een vaste onkostenvergoeding waarmee je de kosten voor bijvoorbeeld parkeerkosten kunt betalen.  

SEU-examen
(Project) Intercedenten bij Timing starten met een basistraject dat je afsluit met het SEU examen (Stichting Examens Uitzendbranche): het officiële branchediploma van de uitzendbranche. Behaal je het SEU examen in één keer, dan word je beloond met een netto bonus. Bovendien wordt je salaris eenmalig verhoogd.

Studiekostenregeling
Wil je een externe opleiding of cursus volgen, dan kun je hiervoor een verzoek indienen bij je leidinggevende. Krijg je toestemming, dan zal Timing de kosten gedeeltelijk of geheel vergoeden.
 
Studieverlofdag
Voor het doen van het SEU examen heb je recht op een extra studieverlofdag.

Vakantiedagen
Bij Timing loopt je vakantiejaar van 1 januari tot en met 31 december. Op basis van een fulltime dienstverband heb je recht op 25 vakantiedagen.

Vakantiegeld
Elk jaar wordt in mei het vakantiegeld uitbetaald. Dit is 8% van het bruto jaarloon.

Verjaardagsdag
Jarig? Dan heb je recht op de verjaardagsdag. Deze extra vrije dag mag je opnemen in de week van je verjaardag.

Vestigingsbudget voor teambuilding
Bij Timing vinden we het belangrijk dat je met veel plezier werkt. En dat kan alleen maar als jij en je collega's een echt team vormen. Om activiteiten te ondernemen ontvangt elke vestiging/afdeling elk jaar een vestigings/afdelingsbudget.

Winstdeling
Je ontvangt aan het eind van het jaar een winstafhankelijke eindejaarsuitkering. Dit is 2% van je bruto jaarsalaris.

Ziektekostenverzekering
Als medewerker van Timing kun je deelnemen aan de collectieve ziektekostenverzekering. Naast de basisverzekering kun je naar eigen behoefte kiezen uit de verschillende aanvullende verzekeringen. Ook daarvoor gelden aantrekkelijke kortingen.

Bedrijfs Cultureel Abonnement (BCA)
Als medewerker van Timing mag je gebruik maken van aantrekkelijke aanbiedingen van BCA. Medewerkers kunnen individueel gebruik maken van meer dan 750 aanbiedingen per jaar op het gebied van musicals, films, cabaret, shows, concerten, festivals, musea, restaurants, hotels en nog véél meer. Wij zeggen niet voor niets 'lekker werken, lekker leven'.

Online voordeel
Winkelen met korting? Als medewerker van Timing ontvang je een speciale actiecode waarmee je online voordelig kunt winkelen bij MultiBenefit. Een leuk extraatje voor al onze medewerkers!
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.