Werken bij Deli XL

Terug

Deli XL is een totaalleverancier voor de foodservice markt en richt zich op de horeca- en grootverbruikmarkt. Het assortiment bestaat uit ca. 60.000 artikelen, verdeeld over de productgroepen vers, droge kruidenierswaren, diepvries en non-food.

De slogan van Deli XL luidt niet voor niets: "Passie voor food & passie voor service". Mensen iets lekkers voorzetten, dat is waar het om draait en waarvoor Deli XL alles voor regelt! Dit begint al in het magazijn; De orderpikkers verzamelen de bestelling vanuit het magazijn of verscentrum en de chauffeurs bezorgen deze tot in de keuken van de klant! Het hoofdkantoor en grootste distributiecentrum is gevestigd in Ede GLD. Er werken op dit moment ongeveer 450 medewerkers in dienst van Deli XL en ongeveer 70 flexkrachten.
Daarnaast heeft men vestigingen verspreid door het hele land. Er zijn onder andere vestigingen in Schiedam, Rogat, Nieuwegein, Hoofddorp, Hengelo, Hellevoetsluis, Hengelo, Helmond, Emmen, Drachten en Amsterdam.

Wil jij aan de slag bij Deli XL, bijvoorbeeld als orderpicker, chauffeur of bijrijder? Kijk dan in onderstaand overzicht voor de mogelijkheden op dit moment. Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing app of meld je aan voor Timing Jobmail.

Resultaten 1 tot 3 van 3
Resultaten 1 tot 3 van 3Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.