Timing Timecards

Timing Timecards is het geavanceerde kloksysteem van Timing. Het combineert een effectief planningsysteem met een geavanceerd tijdregistratiesysteem. Zo sluiten de processen van planning, tijdregistratie en verloning naadloos op elkaar aan.

De vijf voordelen van Timing Timecards
Als u binnen uw organisatie bijvoorbeeld nog geen gekoppeld klok- en planningssysteem heeft of uw processen efficiënter wilt inrichten, biedt Timing Timecards een uitkomst. Door de automatisering van processen realiseert u niet alleen een aanzienlijke tijdbesparing, maar reduceert u ook de foutmarge in de verloning van de uren. Daarnaast is het systeem zeer gebruiksvriendelijk, heeft u altijd real-time inzage in de aanwezigheid van uw flexkrachten en heeft u inzicht in de werkelijke kosten per kostenplaats.

Timing Timecards in de praktijk
Timing Timecards is succesvol geïmplementeerd bij een aantal van onze klanten. In een bedrijfscase kunt u meer lezen over de ervaringen van deze klanten met Timing Timecards. Klik op onderstaande buttons voor de bedrijfscases.


Wilt u weten wat Timing Timecards voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op, we maken graag een afspraak.
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.