Werken bij de ANWB

Terug

Iedereen kent de ANWB. Vooral de Wegenwacht is bij iedereen bekend, maar lang niet iedereen weet wat de ANWB nog meer doet. Zo sluiten ze reisverzekeringen af. Helpen ze automobilisten weer op weg. Laten ze met hun zusterorganisaties crashtests van auto's uitvoeren en testen ze nog tientallen andere producten, van fietsen tot tenten. Behandelt de Alarmcentrale hulpaanvragen uit het binnen- en buitenland. Wordt de website miljoenen keren bezocht. Beantwoordt het Contact Center meer dan een miljoen vragen per jaar. Boeken ze met hun partners tienduizenden vliegreizen.

De hulpverlening van de ANWB strekt zich uit over de hele wereld. Dag en nacht wordt er vanuit Europa, maar ook van ver daarbuiten, beroep gedaan op de Alarmcentrale in Assen en Den Haag. In de Europese landen waar altijd veel Nederlanders op vakantie gaan, zijn steunpunten opgericht die ter plaatse hulp kunnen coördineren. Gedurende de zomer zijn we voor de ANWB op zoek naar tijdelijke medewerkers voor Den Haag, Assen en Lyon.

ANWB als werkgever
Werken bij de ANWB betekent werken in een vrij, open en mensgerichte cultuur. Deze bedrijfscultuur is gericht op samenwerking, betrokkenheid, ontwikkeling en onderling vertrouwen. Dit maakt de ANWB een inspirerende werkgever.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
De ANWB biedt je arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden die je motiveren om op hoog niveau te presteren en je te blijven ontwikkelen. Dat betekent niet alleen een passende beloning en arbeidsvoorwaardenpakket, maar ook volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Aandacht voor de balans tussen werk en privé en een veilige en gezonde werkomgeving vindt de ANWB vanzelfsprekend.

Zijn er geen vacatures bij de ANWB? Houd dan onze vacatures via de Timing app in de gaten of meld je aan voor Timing Jobmail.

Resultaten 1 tot 10 van 10
Resultaten 1 tot 10 van 10Deel deze pagina:
Banner flexkrachten

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.