Werken bij TSN

Terug

Thuiszorg Service Nederland (TSN) is een landelijke, door de overheid erkende thuiszorgorganisatie, met een sterke lokale verankering. Ruim 10 jaar geleden is TSN opgericht door zorgverleners die ervan overtuigd waren dat thuiszorg efficiënter en beter kon worden georganiseerd, met als resultaat meer tijd en kwaliteit voor de zorg aan mensen die dat hard nodig hebben. De missie van TSN is duidelijk: TSN biedt haar cliënten een superieure vorm van dienstverlening, gericht op een zolang mogelijk verblijf in de eigen thuissituatie. Vanuit een groot aantal lokale vestigingen in de directe nabijheid van cliënten en medewerkers wordt er door hen al ruim tien jaar alle vormen van thuiszorg geboden. De zorg van TSN is er voor iedereen. Met een geldig indicatiebesluit kan iedereen bij TSN terecht voor zorg. TSN biedt haar cliënten alle vormen van thuiszorg, van 1 minuut tot 24 uur per dag!

Wil jij werken in de thuiszorg? Reageer dan op de openstaande vacatures. Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing app of meld je aan voor Timing Jobmail.
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.