Werken bij Johma

Terug

Johma is in 1968 ontstaan vanuit een garage in Glanerbrug, een plaatsje vlakbij Enschede. Daar zijn Johan Schreur en zijn compagnon Martin een saladebedrijfje begonnen. Een naam was snel gevonden door hun beide voornamen te combineren. De eerste afnemers waren slagers en kleine supermarkten in het oosten van het land. Al snel werd de kleine organisatie een groot succes, waardoor zij op zoek gingen naar een grotere locatie. Die werd gevonden in Losser, enkele kilometers verderop. Inmiddels is Johma in handen van AAC Capital.

Johma is een dynamisch bedrijf met veel smaakmakende functies. Zo werken er medewerkers op de afdelingen grondstoffenmagazijn, fabricage, afvul/inpak of magazijn gereed product. Voor deze afdelingen zijn wij regelmatig op zoek naar enthousiaste kandidaten!

Wil jij graag een steentje bijdragen aan het succes van Johma? Reageer dan snel op een van onderstaande vacatures. Zijn er nu geen vacatures vrij? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing app of meld je aan voor Timing Jobmail.

Resultaten 1 tot 2 van 2
Resultaten 1 tot 2 van 2Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.