Werken bij Synergy Health B.V. 

Terug

Synergy Health B.V. is een gespecialiseerde dienstverlener voor de gezondheidszorg. Opgericht in 1896 is de organisatie, met ruim 1.600 werknemers in dienst, uitgegroeid tot een toonaangevend wasserij- en linnenverhuurbedrijf met 14 vestigingen, 10 wascentra en circa 19 in house wasserette linnenkamers verspreid over heel Nederland. Deze wasserijen verzorgen de was voor ziekenhuizen en zorginstellingen, van beddengoed tot kleding. Synergy Health B.V.  is onderdeel van Synergy Healthcare plc., een beursgenoteerde Engelse onderneming die naast het steriliseren van medische instrumenten ook wasserij- en linnenverhuurdiensten aan de gezondheidszorg aanbiedt.

Voor Synergy Health B.V. zijn wij onder andere op zoek naar Wasserijmedewerkers en Vuilsorteerders. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij Synergy Health B.V. ? Kijk dan in onderstaand overzicht welke functies op dit moment openstaan! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing app of meld je aan voor Timing Jobmail.
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.