Werken bij Medical Groep

Terug

Medical Groep levert sinds 1999 verpleegkundigen en verzorgenden aan intra- en extramurale zorginstellingen in met name de provincies Drenthe, Friesland en Groningen. Medical wil de beste flexibele zorg op maat leveren. Voor iedere instelling, voor iedere cliënt, op ieder moment. Dat doen ze zorgvuldig, slagvaardig en vaardig. Kortom, zorgvaardig.

Als je werkt bij Medical Groep kun je zelf je rooster bepalen door online je beschikbaarheid aan te geven. Op basis van de door jou ingevulde beschikbaarheid word je benaderd voor de verschillende diensten. Het gaat om zowel ochtend, middag, avond als nachtdiensten. Ideaal te combineren met een andere baan, studie of kinderen. Na elke dienst vul je digitaal je werkbriefje in, met een druk op de knop is deze verzonden, geen administratieve rompslomp dus!

Wil jij ook bij dit enthousiaste team medewerkers horen? Kijk dan in onderstaand overzicht voor de openstaande vacatures. Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing app of meld je aan voor Timing Jobmail.
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.