Werken bij wehkamp.nl

Terug

Het online warenhuis wehkamp.nl werd in 1952 als 'Wehkamp's Fabriekskantoor' opgericht door Herman Wehkamp in Slagharen. De artikelen, aanvankelijk matrassen en bedtextiel, werden door de klanten per post besteld naar aanleiding van advertenties in radiobodes en vrouwenbladen. Tegenwoordig is wehkamp.nl uitgegroeid tot een online warenhuis met een assortiment welke bestaat uit collecties in mode, wonen en elektronica. In totaal zo'n 55.000 artikelen! wehkamp.nl heeft drie miljoen unieke bezoekers per maand, 1,3 miljoen vaste klanten en levert jaarlijks circa 5 miljoen zendingen af. Wekelijks bezoeken gemiddeld 1,2 miljoen mensen de website wehkamp.nl. De bestelde producten worden binnen 24 uur of op afspraak snel en betrouwbaar thuis bezorgd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle en de distributiecentra in Dedemsvaart en Maurik.

Er werken in totaal ruim 600 medewerkers bij wehkamp.nl. Wil jij ook bij dit enthousiaste team medewerkers horen? Bekijk dan de openstaande vacatures. Zijn er nu geen vacatures vrij? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing app of meld je aan voor Timing Jobmail.

Resultaten 1 tot 5 van 5
Resultaten 1 tot 5 van 5Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.