callcenter vacatures

Weet jij samen met een gedreven en gezellig team, service en sales perfect te combineren? Dan is een baan als callcentermedewerker echt wat voor jou. Timing heeft verschillende callcenter vacatures door heel Nederland voor zowel fulltime banen als bijbanen voor in het weekend of avonduren. 

Werken als callcenter medewerker

Als callcentermedewerker sta je telefonisch (potentiele) klanten te woord. Over het algemeen wordt onderscheid gemaakt tussen een inbound en outbound medewerker. Wil je aan de slag gaan als inbound medewerker? Dan ben je verantwoordelijk voor de klantenservice van het bedrijf, waarbij de focus grotendeels ligt op het verlenen van service. Je ontvangt de meeste telefoontjes van personen of klanten die jouw hulp inroepen. 

In callcenter vacatures gericht op outbound, ligt de focus op sales. Je verkoopt bijvoorbeeld een product of dienst, je werft nieuwe leden of je neemt enquêtes af. 

Een hele afwisselende en uitdagende baan dus, waarbij je deel uitmaakt van een gedreven en gezellig team. Je bent klantvriendelijk, service en/of sales gericht en je voelt goed aan wat de klant precies van je verwacht. Zodat je de klant snel een perfecte oplossing kunt bieden. 
Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling vaak hoog in het vaandel en zijn er binnen de organisatie veel doorgroeimogelijkheden.

Callcenter vacatures 

Bekijk hieronder de callcenter vacatures die Timing momenteel open heeft staan. Staat jouw baan er niet tussen? Neem dan contact op met de vestiging bij jou in de buurt en bespreek de mogelijkheden. Samen met jou gaan we op zoek naar een geschikte (bij)baan in een callcenter.

Resultaten 1 tot 20 van 119
Resultaten 1 tot 20 van 119

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.