Werken in de administratie

Heb je een VMBO of MBO diploma en/of heb je al wat administratieve werkervaring opgedaan, dan hebben we volop mogelijkheden voor je om als administratief medewerker aan de slag te gaan. Je werkzaamheden zijn erg gevarieerd en bestaan onder andere uit het aanmaken van excelbestanden, factureren, bijhouden van voorraden, het uitwerken van offertes, het telefonische benaderen van klanten, het aannemen en verwerken van orders, het faxen van gegevens en overige ondersteunende werkzaamheden (receptie bijvoorbeeld).

Administratief medewerker
Een interessante baan, waarin je elke dag weer nieuwe dingen leert. In een leuk team van collega’s natuurlijk! Wij hebben fulltime en parttime (licht) administratief werk in iedere regio. En of je nu op zoek bent naar tijdelijk administratief werk of naar een vaste baan: bij Timing ben je aan het juiste adres. Bekijk hieronder de administratieve vacatures die Timing momenteel open heeft staan. Staat jouw baan er niet tussen? Neem dan contact op met de vestiging bij jou in de buurt en bespreek de mogelijkheden.

Resultaten 1 tot 20 van 358
Resultaten 1 tot 20 van 358

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.