Werken in de logistiek

Timing heeft - als één van de grotere uitzendorganisaties – verschillende banen in de logistiek. Of je nu op zoek bent naar een baan als heftruckchauffeur, magazijnmedewerker, orderpicker of zelfs magazijnchef: Timing heeft het! Je geeft zelf aan in welke buurt of regio je het liefst wilt werken. Zo kun je met Timing altijd aan de slag in een baan die bij je past.

Aan de slag in de logistiek
Als logistiek medewerker zorg jij er voor dat de juiste goederen, op de juiste tijd en op de juiste plaats terecht komen. Ben je bevoegd heftruckchauffeur of wil je dat worden, aarzel niet en neem snel contact op met de Timing vesting bij jou in de buurt. Timing heeft ruim 54 vestigingen verspreid door heel Nederland, we zijn dus altijd bij je in de buurt. Jezelf inschrijven kan ook via e- inschrijven. De vestiging neemt dan contact met jou op om vervolgens zo snel mogelijk een logistieke baan voor je te vinden!

Resultaten 1 tot 20 van 347
Resultaten 1 tot 20 van 347

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.