Werken als Regio Manager

Terug

Als Regio Manager ben je verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van twee of meer vestigingen en weet het beste uit de teams van vestigingsmedewerkers te halen. Je bent creatief in het bewerken van de markt en weet op een professionele manier deuren te openen of bestaande accounts verder uit te bouwen. Je bent een échte doorzetter. Op deze manier ben je in het verleden al zeer succesvol gebleken in de branche. Om maximaal resultaat te bereiken weet je jouw teams van (Project) Intercedenten en Vestigingscoördinatoren te motiveren. Je haalt het beste uit iedereen naar boven op basis van hun eigen kwaliteiten.

Wat we jou bieden
Je komt te werken in een cultuur met korte lijnen, waarin je kunt zeggen wat je denkt. Tegen je directe collega's én de Directie. Ook op persoonlijk gebied hebben we je veel te bieden. We volgen je ambities, stimuleren ze, staan open voor je ideeën en besteden veel aandacht aan je loopbaan. Samen met je coach werk je aan jouw individuele ontwikkeling en moedigen we je aan om te blijven groeien, zowel in je vak als persoonlijk.
Als veelbelovende Regio Manager bestaat je leven uit meer dan hard werken alleen. Timing stimuleert dat ook zodat je voldoende tijd overhoudt voor andere leuke dingen. We betalen bijvoorbeeld mee aan je fitnessabonnement en kennen naast 25 vakantiedagen, 13 ATV dagen. Kiezen tussen lekker werken en lekker leven is dus niet aan de orde Bij Timing combineer je je ambitie met privé! Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden en jouw groei en ontwikkeling klik hier.

Wie we zoeken
Je hebt een afgeronde HBO opleiding en relevante werkervaring in de zakelijke dienstverlening. Bij voorkeur heb je kennis van de uitzendbranche en heb je aantoonbare commerciële successen behaald. Uiteraard ben je communicatief vaardig en geïnteresseerd in wat er om je heen gebeurt. Spreekt dit je aan? Reageer dan direct op één van onze vacatures. Zijn er momenteel geen vacatures? Stuur dan een open sollicitatie en beschrijf je wensen.
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.