Werken als Vestigingsmanager

Terug

Ondernemen zit in je bloed! Jij weet dat je kansen moet benutten, dat je snel moet inspelen op signalen uit de markt en dat je soms lastige beslissingen moet durven nemen. Je werkt graag met doelstellingen en targets, want als Vestigingsmanager ben je namelijk verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van de vestiging. Je vindt het leuk om nieuwe klanten te werven en bestaande accounts verder uit te bouwen. Het komt dan ook aan op jouw performance. En dat van je team natuurlijk. In je rol als leidinggevende en coach stimuleer je een vaak jong team van Intercedenten. Zodat ze het beste uit zichzelf halen en ook zij hun grenzen durven te verleggen.

Benieuwd hoe 24 uur van een Vestigingsmanager bij Timing er uit ziet, kijk dan mee met Félice.

Wat we jou bieden
Naast prima arbeidsvoorwaarden kun je bijvoorbeeld rekenen op een stevige winstdeling. Belangrijker nog: we volgen je ambities en stimuleren ze. Besteden veel aandacht aan je loopbaantraject en staan open voor je ideeën. En met ‘we’ bedoelen we zowel je directe collega’s als de directie. Werken bij Timing betekent namelijk werken in een open cultuur met korte lijnen. Natuurlijk wil je naast hard werken voldoende vrije tijd overhouden om leuke dingen te doen! Daarom betaalt Timing mee aan je fitnessabonnement en kennen we naast 25 vakantiedagen, 13 ATV dagen. Bij Timing combineer je ambitie met privé. Je wilt immers lekker werken én lekker leven. Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden en jouw groei en ontwikkeling kijk hier.

Groei en ontwikkeling
Bij Timing hebben we veel aandacht voor je persoonlijke groei en ontwikkeling en hier willen wij graag in investeren. Om je de kneepjes van het vak te leren, doorloop je een uitgebreid inwerk- en opleidingstraject bij het Talent Management van Timing. Dit samen met collega's uit het hele land, zodat je leert van andere ambitieuze HBO-ers die zich op hetzelfde punt in hun loopbaan bevinden als jij. Maar ook als je al een tijd aan het werk bent, vinden we het belangrijk dat je blijft leren. Daarom besteden we binnen Timing veel aandacht aan loopbaanontwikkeling. Samen met je coach werk je aan jouw individuele ontwikkeling en moedigen we je aan om te blijven groeien, zowel in je vak als persoonlijk.

Spreekt dit je aan? Reageer dan direct op één van onze vacatures. Zijn er momenteel geen vacatures? Stuur dan een open sollicitatie en beschrijf je wensen.
Deel deze pagina:
Banner Over Timing

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.