Werken als Vestigingscoördinator

Terug

Als Vestigingscoördinator ben je een ‘senior’ in je vak en kijk je verder dan je eigen takenpakket. Je bent vraagbaak op de vestiging en verzorgt de werving, selectie, uitzending en administratie van uitzendkrachten. Je onderhoudt je eigen netwerk van relaties en prospects en ondersteunt de Regio Manager in haar/zijn activiteiten om verdere groei van de vestiging te garanderen. In de functie als Vestigingscoördinator zorg je voor een juiste uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden op de vestiging, signaleer je knelpunten in werkwijzen en rapporteer je de voortgang aan de Regio Manager. Ook het begeleiden van je collega Intercedenten behoort tot de taken. Samen met de Regio Manager bewaak je bovendien de kwaliteit en targets van de vestiging. Inventiviteit en een resultaatgerichte instelling zijn voor deze veelzijdige functie een absolute must!

Groei en ontwikkeling
Bij Timing hebben we veel aandacht voor je persoonlijke groei en ontwikkeling en hier willen wij graag in investeren. Om je de kneepjes van het vak te leren, doorloop je een uitgebreid inwerk- en opleidingstraject bij het Talent Management van Timing. Dit samen met collega's uit het hele land, zodat je leert van andere ambitieuze HBO-ers die zich op hetzelfde punt in hun loopbaan bevinden als jij. Maar ook als je al een tijd aan het werk bent, vinden we het belangrijk dat je blijft leren. Daarom kennen we bij Timing een individueel loopbaantraject, waarin we je aanmoedigen te blijven groeien zowel in je vak als persoonlijk.

Wat we jou bieden
Natuurlijk wil je naast hard werken voldoende vrije tijd overhouden om leuke dingen te doen! Daarom betaalt Timing mee aan je fitnessabonnement en kennen we naast 25 vakantiedagen, 13 ATV dagen. Bij Timing combineer je ambitie met privé. Je wilt immers lekker werken én lekker leven. Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden en jouw groei en ontwikkeling kijk hier.
 
Wil jij werken als vestigingscoördinator? Reageer dan direct op één van onze vacatures. Zijn er momenteel geen vacatures? Stuur dan een open sollicitatie en beschrijf je wensen.
Deel deze pagina:
Banner Over Timing

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.