Werken als Project Intercedent

Terug
Als Project Intercedent breng je vraag en aanbod bij elkaar. Dat doe je vanuit het kantoor bij één van onze opdrachtgevers. Voor deze klant regel je écht alles: de werving en selectie van flexkrachten, aankomstcontroles, rondleidingen, de administratieve afhandeling en ook de planning ligt in jouw handen. Ondertussen houd je verbeterpunten scherp in de gaten. Voor de opdrachtgever en voor Timing. Hoe? Aan de hand van managementinformatie die je periodiek verzorgt en analyseert. Een echte spilfunctie dus, waarbij je een verlengstuk bent van de HR-afdeling van de opdrachtgever. Om goed op de hoogte te blijven van wat er speelt, loop je regelmatig even de werkvloer op en heb je veelvuldig overleg met de bedrijfsleiding. Dat vraagt om zelfstandigheid, lef en initiatief.

Groei en ontwikkeling
Bij Timing hebben we veel aandacht voor je persoonlijke groei en ontwikkeling en hier willen wij graag in investeren. Om je de kneepjes van het vak te leren, doorloop je een uitgebreid inwerk- en opleidingstraject bij het Talent Management van Timing. Dit samen met collega's uit het hele land, zodat je leert van andere ambitieuze HBO-ers die zich op hetzelfde punt in hun loopbaan bevinden als jij. Maar ook als je al een tijd aan het werk bent, vinden we het belangrijk dat je blijft leren. Daarom kennen we bij Timing een individueel loopbaantraject, waarin we je aanmoedigen te blijven groeien zowel in je vak als persoonlijk.

Spreekt dit je aan? Reageer dan direct op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie.
Deel deze pagina:
Banner Over Timing

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.