Werken als Inhouse Recruiter KPN

Terug


Als Inhouse Recruiter KPN zorg jij voor de werving en selectie van geschikte kandidaten voor jouw klant. De arbeidsmarkt is je passie en je zet social media en andere kanalen in om de juiste kandidaten te werven. Ook maak je gebruik van je netwerk en doe je er alles aan deze verder uit te bouwen. Met je positieve en resultaatgerichte werkhouding selecteer je middels gesprekken de meest geschikte kandidaat. Kortom: een veelzijdige en uitdagende functie!

Groei en ontwikkeling
Bij Timing hebben we veel aandacht voor je persoonlijke groei en ontwikkeling en hier willen wij graag in investeren. Om je de kneepjes van het vak te leren, doorloop je een uitgebreid inwerk- en opleidingstraject bij Timing Talent Management. Dit samen met collega's uit het hele land, zodat je leert van andere ambitieuze Hbo-ers die zich op hetzelfde punt in hun loopbaan bevinden als jij. Maar ook als je al een tijd aan het werk bent, vinden we het belangrijk dat je blijft leren. Daarom kennen we bij Timing een individueel loopbaantraject, waarin we je aanmoedigen te blijven groeien zowel in je werk als op persoonlijk vlak.

Spreekt dit je aan? Reageer dan direct op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie.
Deel deze pagina:
Banner Over Timing

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.