Werken als Intercedent

Terug

Als Intercedent breng je vraag en aanbod bij elkaar. Hiervoor onderhoud je contact met bedrijven in jouw regio. Omdat je verantwoordelijk bent voor het resultaat van je eigen accounts, doe je er alles aan deze verder uit te bouwen. Je hebt dan ook de vrijheid om vaak op pad te gaan. Op zoek naar nieuwe opdrachtgevers of om je contacten met bestaande klanten verder uit te breiden. Daarnaast werf en selecteer je geschikte flexkrachten en schat je in wie bij welk bedrijf past.

Wil jij weten hoe 24 uur van een Intercedent bij Timing er uit ziet, kijk dan mee met Bart.

Groei en ontwikkeling
Bij Timing hebben we veel aandacht voor je persoonlijke groei en ontwikkeling en hier willen wij graag in investeren. Om je de kneepjes van het vak te leren, doorloop je een uitgebreid inwerk- en opleidingstraject bij het Talent Management van Timing. Dit samen met collega's uit het hele land, zodat je leert van andere ambitieuze HBO-ers die zich op hetzelfde punt in hun loopbaan bevinden als jij. Maar ook als je al een tijd aan het werk bent, vinden we het belangrijk dat je blijft leren. Daarom kennen we bij Timing een individueel loopbaantraject, waarin we je aanmoedigen te blijven groeien zowel in je vak als persoonlijk.

Wil jij werken als Intercedent? Bekijk dan de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie!
Deel deze pagina:
Banner Over Timing

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.