Werken als Intercedent

Terug

Verantwoordelijk zijn voor jouw klantenbestand. Zelfstandig aan de slag om nieuwe relaties aan je te binden. En uit te bouwen voor jouw vestiging. Door te netwerken en online aanwezig te zijn. Als Intercedent bij Timing krijg je de ruimte om op jouw manier vraag en aanbod samen te brengen. Want ook het werven en selecteren van flexkrachten hoort bij jouw werk. Zodat je niet alleen jouw succes viert bij de eerste klantafspraak, maar je ook de juiste flexkracht op de juiste vacature plaatst. 

Wil jij weten hoe 24 uur van een Intercedent bij Timing er uit ziet? Kijk mee met Bart!

Groei en ontwikkeling
Bij Timing hebben we veel aandacht voor je persoonlijke groei en ontwikkeling en hier willen wij graag in investeren. Om je de kneepjes van het vak te leren, doorloop je een uitgebreid inwerk- en opleidingstraject bij het Talent Management van Timing. Dit samen met collega's uit het hele land, zodat je leert van andere ambitieuze HBO-ers die zich op hetzelfde punt in hun loopbaan bevinden als jij. Maar ook als je al een tijd aan het werk bent, vinden we het belangrijk dat je blijft leren. Daarom kennen we bij Timing een individueel loopbaantraject, waarin we je aanmoedigen te blijven groeien zowel in je vak als persoonlijk.

Wil jij werken als Intercedent? Bekijk dan de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie!
Deel deze pagina:
Banner Over Timing

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.