Onze cultuur

Open, betrokken, no-nonsense, teamplayer en eager. Geen losse kreten, maar belangrijke kernwaarden van onze cultuur. Ze maken duidelijk waar Timing voor staat en hoe we met elkaar omgaan. We staan open voor elkaars mening en ideeën en spreken elkaar aan op gemaakte afspraken. Natuurlijk, fouten maken mag. Als je er maar van leert. Zo werken we samen aan een prettige werksfeer waarin je uitgedaagd wordt! Samen, want het teamgevoel vinden we heel belangrijk. Niet voor niets heet Timing voluit Timing uitzendteam.

Samen presteren, successen delen en plezier hebben in het werk. Want ook al zijn we inmiddels een grote speler op de landelijke arbeidsmarkt, die teamspirit weten we vast te houden. Het resultaat is een persoonlijke cultuur met korte lijnen en deuren die letterlijk voor je openstaan.

Lekker werken en lekker leven
Bij Timing combineer je ambitie met je privéleven. Ambitie is gezond, al vinden we een goede balans tussen werk en privé een voorwaarde. Logisch, want mensen die plezier hebben in het leven, stralen dit ook uit op hun werk. Zo betalen we bijvoorbeeld mee aan je fitnessabonnement en kennen we naast 25 vakantiedagen, 13 ATV dagen een extra vrije dag in de week van je verjaardag. Kiezen voor een baan bij Timing, is kiezen voor een baan die je uitdaagt in een organisatie die jouw ambitie aan kan. Voor een bedrijf met humor, een informele werksfeer en voldoende ruimte voor jouw privéleven.

Spreekt onze cultuur jouw aan? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures.
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.