Groei en ontwikkeling

Bij Timing hebben we veel aandacht voor je persoonlijke groei en ontwikkeling en willen wij hier graag in investeren. Om je de kneepjes van het vak te leren, doorloop je een uitgebreid inwerk- en opleidingstraject bij het Talent Management van Timing. Dit samen met collega’s uit het hele land, zodat je leert van andere ambitieuze HBO-ers die zich op hetzelfde punt in hun loopbaan bevinden als jij. Maar ook als je al een tijd aan het werk bent, vinden we het belangrijk dat je blijft leren. Daarom kennen we bij Timing een individueel loopbaantraject, waarin we je aanmoedigen te blijven groeien zowel in je vak als persoonlijk.

Binnen je functie is opleiden alleen niet voldoende, want écht groeien doe je pas als je wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen. Met je Manager maak je daarom ieder jaar afspraken over te behalen resultaten. Alles wordt vastgelegd in je persoonlijke coachplan en regelmatig geëvalueerd in je coachgesprek. Zo is duidelijk waar jij heen wilt, waar je aan moet werken en hoe wij jou daarin kunnen ondersteunen. We hebben bijvoorbeeld het Management Development traject waarin je jezelf kunt ontwikkelen als Vestigingscoördinator, Vestigingsmanager en Regio Manager. Daarnaast hebben we het Sales Development traject waarin je jezelf kunt ontwikkelen als Sales-intercedent, Sales representative en Sales- executive.

Volop mogelijkheden dus! Wat je ook wilt, wij dagen je uit! 
Deel deze pagina:
Banner Over Timing

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.