Groei en ontwikkeling

Bij Timing hebben we veel aandacht voor je persoonlijke groei en ontwikkeling en willen wij hier graag in investeren. Om je de kneepjes van het vak te leren, doorloop je een uitgebreid inwerk- en opleidingstraject bij het Talent Management van Timing. Speciaal hiervoor hebben we de Timing Talent Academie.

Timing Talent Academie

Speciaal voor de groei en ontwikkeling van alle Timers heeft Timing de Talent Academie. Een online leeromgeving waarin, zoals de naam al doet vermoeden, talenten centraal staan. Want iedereen heeft talent, het is alleen de kunst om deze te herkennen en te benutten!

In de Talent Acacemie bieden we leerprogramma's voor vakinhoudelijke kennis en ontwikkelprogramma's voor persoonlijke groei en talentontwikkeling. Ook bieden we facultatieve trainingen om iedereen mee te nemen met alle veranderingen om ons heen en bij te scholen op actuele thema's. Zo geven we aandacht aan alle ascpecten van ontwikkeling, kan iedereen zijn talent benutten en zijn we altijd actueel geschoold voor een goed advies aan onze klanten.

De Timing Talent Academie: alles wat je aandacht geeft groeit!
Deel deze pagina:
Banner Over Timing

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.