E-diensten

Timing voorziet niet alleen in uw totale personeelsbehoefte, maar ontwikkelt zich ook op het gebied van online diensten. Deze online diensten leveren veel voordeel op voor u. 24-uurs beschikbaarheid is er één van. Maar ook kostenbesparing, sneller inzicht en de mogelijkheid om op iedere gewenste plek gegevens in te zien, zorgt voor extra efficiency. Timing kent de volgende E-diensten:

E-urenverwerking
Via e-urenverwerking kunt u de gewerkte uren per flexkracht controleren en accorderen. Zo worden fouten in de urenverwerking voorkomen en heeft u direct inzage in de gewerkte (flex)uren.

E-factuur
Met e-factuur kunt u online uw facturen inzien. U ziet direct het aantal uitzenduren per flexkracht. Wat ook geldt voor het tarief, het totaal aantal uitzenduren en natuurlijk het totaalbedrag. Hiermee voorkomt u fouten in de facturatie en krijgt u een beter inzicht in de facturenstroom.

E-managementinformatie
Met e-managementinformatie heeft u onder andere het aantal inleenuren, de reiskosten, het soort uren en de gemiddelde tarieven van uw flexkrachten op ieder gewenst moment inzichtelijk.

E-plan
E-plan is een geavanceerd planningssysteem waarmee een pool van zowel vaste medewerkers en/of flexkrachten beheerd en gepland kunnen worden. E-plan wordt binnen Timing ingezet voor het efficiënt plannen van veel medewerkers op verschillende afdelingen/processen en met verschillende kwalificaties om de beste medewerker op de juiste plek te zetten.

Tijdregistratiesysteem
Het Tijdregistratie Systeem van Timing zorgt voor het tijdig en correct registreren van de door flexkrachten gewerkte uren. Iedere flexkracht scant zichzelf in- en uit met een unieke pas op een kloksysteem. Of dit nu uw eigen systeem is of het systeem waarmee Timing u voorziet. Door een koppeling met het tijdsregistratiesysteem wordt het gehele proces van plannen, urenregistratie en facturatie geautomatiseerd. Dit levert u tijdwinst en een 100% correcte verloning op!

Factuur per e-mail
Timing biedt haar klanten de mogelijkheid om facturen digitaal te ontvangen. De factuur komt niet per post, maar wordt als pdf-bestand verstuurd per e-mail. De factuur komt zo direct bij de juiste persoon terecht en zwerft niet onnodig lang rond.

Wilt u gebruik maken van de e-diensten van Timing neem dan contact op met de vestiging bij u in de buurt.
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.