Heldere communicatiestructuur

Een goede samenwerking is gebaseerd op heldere onderlinge communicatie. Dat lijkt simpel en met de uitvoerig geteste Timing communicatiestructuur is het ook simpel! In deze structuur wordt kernachtig vastgelegd wie met wie communiceert, hoe vaak dat gebeurt en welke onderwerpen centraal staan. Naast de overleggen met de Project Intercedent zal de strategisch beheerder aantal keer per jaar insteken bij de overleggen. De strategisch beheerder kijkt samen met u naar de lange termijn doelstellingen van uw bedrijf en hoe Timing daarin kan ondersteunen. Zo heeft u de garantie dat uw Project Intercedent de informatie overdraagt aan de juiste partijen. Onze communicatie stopt overigens niet na de gebruikelijke werktijden. Zo helpen wij u ook buiten kantoortijden om knelpunten op personeelsgebied op te lossen. Het Timing Service Center is buiten kantooruren geopend om ook dan in uw vraag te kunnen voorzien.

Het Timing Service Center werkt met planningssysteem E-plan. Het systeem waarmee de Project Intercedent ook werkt. Dit zorgt voor een goede samenwerking en een juiste overdracht tussen het Timing Service Center en de Project Intercedent.  Daarnaast komen de medewerkes van het Service Center op rondleiding bij uw bedrijf om een beeld te krijgen van de werkzaamheden.

Uitgangspunt bij een prettige en heldere communicatie is de klik tussen alle betrokkenen. In dit geval tussen de Project Intercedent en uw organisatie. De Project Intercedent is immers fysiek aanwezig binnen uw organisatie en heeft dagelijks contact met de verschillende afdelingshoofden én flexkrachten. Juist daarom stellen wij een Project Intercedent samen met u aan. In de praktijk betekent het dat wij de werving- en selectiegesprekken voeren. Pas als wij volledig tevreden zijn, vindt er een klikgesprek tussen u en de Project Intercedent plaats. En de eindbeslissing? Die ligt bij u!

Incompany Services basismodel Klik voor meer info overstructureel verbeterprogramma Klik voor meer info overcontinue kostenbesparing Klik voor meer info overheldere communicatiestructuur Klik voor meer info overgeruizloze implementatie Klik voor meer info over100 procent flexlevering
Wilt u weten wat Incompany Services voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op, we maken graag een afspraak.Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.